Večer smeha do solz – četrtič

V petek ob pol enajstih dopoldan kliče Boris in sporoči, da je zbolel, da ga zvečer ne bo na Stand up Grosuplje 4. Nič hudega, če bi bil to kar en Boris, ampak ta Boris to je bil Boris Kobal! Ampak, ker je Boris Kobal legenda, se je pustil prepričati, da je na grosupeljskem odru pač nepogrešljiv in verjetno se boste strinjali. Tisti, ki smo sedeli pod odrom petkovega Večera smeha, prav gotovo.

Večer smeha Stand up Grosuplje 4 je bil v petek, 10. 4. 2015, ob 19.00 v avli OŠ Louis Adamiča Grosuplje. Organizator: Zavod DREVORED.

Boris je kljub vročini in angini dokazal, da je legenda slovenske komedije. Dvorano je milo rečeno nakrohotal, gospo v prvi vrsti pa spravil do … Dvakrat! In potem ob bučnem aplavzu zasluženo odšel domov počivat. Mikrofon Večera smeha je tokrat “podajal” Klemen Bučan. Gajstni gorenj’c je fantastično prekrmaril dobro uro in pol dolg večer, verjetno pa si bomo vsi zapomnili njegovega novodobnega Kekca iz geta. Izkušenemu Borisu je sledil novinec Sašo Avramovič, ki mu manjka le 6,5 cm do dveh metrov in 6,5 stand up nastopov, da bo prestopil med izkušene komike. Tudi Nejc Šmit je mladi up iz katerega zagotovo še nekaj bo.

Kar nekajkrat nasmejani do solz! Saša (obiskovalka)

In…kako je b’lo? Carsko! Če bi vedla, bi že kdaj prej pršla! Hvala za večer smeha. Moji hormoni so spet malo nad povprečjem! (: Nina (obiskovalka)

Letos sem bil na Stand up Grosuplje prvič, ampak po tem, kar sem doživel, bom zagotovo od zdaj naprej vsakič. V. A. (obiskovalec)

Res cool stand up včer u Grosupljem! Klemen Bučan (komik)

Klemen Mauhler je bil presenečenje večera tako in drugače. Zaradi prvotnega “zapleta” z Borisom, smo namreč “v ogenj Večera smeha vrgli še eno nenapovedano poleno”, Klemna, ki je resnično zakuril publiko. Petkov večer je zaključil kot je treba. Z imitacijami komentatorjev, glasbenikov, filozofov … je dvignil publiko do krohota in si od marsikaterega obiskovalca prislužil naziv zvezde večera.

 Pri smehu mišice potisnejo zrak iz pljuč s hitrostjo nič manj kot 100 km/h, zato se ne čudite, če vas bo naslednji dan bolelo v trebuhu. To je mišična utrujenost smejalnih mišic v trebuhu.(vir)

Več kot 170 obiskovalcev je v soboto “trpelo” za smejalnim musklfibrom. Hvala komikom in vsem pod odrom in tistim, ki so večer smeha omogočili …

Glavni pokrovitelj

logo_Mercator_in_Pekarna_Grosuplje

Sponzorji

pupa-pubmismas

 

Hvala tudi

Mestna Knjižnica Grosuplje

 

P.S. Stand up Grosuplje 5 bo!

 

Irena Gantar, foto: Drevored

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.