Tadej TOŠ l Stand up Grosuplje 5

Na oder petega večera smeha Stand up Grosuplje prihaja Tadej Toš. Igralec SNG Maribor, Avtopilot na Valu 202, Žlahtni komedijant 2010, Borštnikov nagrajenec, stand up komik, voditelj prireditve Bob leta, štajerska starešina v Gremo mi po svoje in še precej dolgo bi lahko naštevali. Toša vsak pozna po svoje, a Toš je eden in edini. 

Tadej TOŠ bo nastopil na 5. Stand up Grosuplje v petek, 6. 5. 2016, ob 19.00 v Kulturnem domu Grosuplje, Adamičeva cesta 16, Grosuplje.

Vstopnice cena: 12 eur/8* eur študentska/ 15 eur na dan predstave.

Informacije in rezervacije vstopnic: 01/786 40 28; grosuplje@kultura.si

Predprodaja: vsak torek in četrtek med 12:00 in 16:00 v pisarni ZKD Grosuplje. (Kulturni dom vhod zadaj) vsako sredo med 17:00 in 19:00 na blagajni Kulturnega doma Grosuplje. *Študentske vstopnice lahko kupite člani ŠK Groš v času uradnih ur na sedežu kluba. Število študentskih vstopnic je omejeno!

prevcanje-tadej-tos

Slavno “prevcanje” Tadeja Toša

Tošev svojevrstni (ptujski) smisel za humor je običajno sprejet odprtih rok – oster in pisan kot mavrica, v glavnem pa nekje med romantično ironičnim in nesramno ciničnim; naslonjen na enostavnost in banalnost človeške biti … Govori hitro in veliko, njegov dolgi jezik ne prizanaša nikomur – niti njemu samemu ne. Njegove predstave so ruska ruleta za vse, ki se znajdejo na prizorišču. (vir)

Vabljeni na debelo uro in pol smeha in sproščenega druženja (klik, klik). 

Po dogodku imate v Pupa pubu z vstopnico Stand up Grosuplje 5 prvo pijačo za pol cene. Katerokoli! Kot vsako leto.

Moje narečje je jezik mojega otroštva, peskovnika, osnovne in srednje šole. To kar govorim, to jaz SN. Govor je ogledalo duše. Tadej Toš

tadej tos bob leta

Tadej Toš o rastlinah na Bob leta 2015

 

 Organizacija…

drevored

 

prenos

 

logoZKD

                 

Glavni pokrovitelj …

DonDon-Znaki_Pekarna-Grosuplje-DonDon

Sponzorja …

pupa

partner

tadej-tos-lent

Tadej Toš na Lentu 2013


Irena Gantar, foto: osebni arhiv Tadeja Toša

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.