STAND UP Grosuplje 2 l Smeh je resen posel

Marsikomu se mogoče zdi enostavno; komik na odru izvede nekaj pripravljenih štosov, se malo pokremži, še kaj “zimprovizira”, nekajkrat pozove gledalce, da zaploskajo, se še ob koga obregne in njegov del nastopa je izveden. Nak, ne bo šlo!

V ozadju je kar trdo delo in trening, testiranje, trening …, ker nasmejati publiko ni tako enostavno. S kakšno sočno kletvico in seksualno vsebino se že nekaj doseže, ampak to je smeh na kratke proge. Ključ je v dobro pripravljenih »forah«, publiko je potrebno ogreti, ujeti pravi tempo, se prilagajati odzivu, da pride do prave izmenjave energije med komikom in občinstvom. Kajti publika je vsakič drugačna, vendar praviloma zahtevna.

Zato koncept večerov Stand up Grosuplje temelji na nastopu več različnih komikov, ki vsak s svojim stilom ustreza določenemu delu publike. Po odzivih obiskovalcev sodeč je to pravi recept.  Poleg tistega, kar smo vsi skupaj doživljali v dvorani, je bilo zelo zanimivo opazovati priprave komikov v zaodrju. Zadovoljiti publiko je resen posel in ne »zezanje« … Še posebej za tiste, ki so povratniki, saj se istih štosov ne prodaja dvakrat.

Letos so komiki Tin Vodopivec, Lucija Ćirović, Uroš Kuzman, Jernej Celec in Aleš Novak zelo dobro opravili svojo nalogo. Skoraj dve uri so zabavali dobrih 200 obiskovalcev, ki so se zbrali na večeru smeha Stand up Grosuplje 2. Prireditev je bila v nedeljo, 17. 3. 2013, ob 19. uri v avli OŠ Louisa Adamiča v Grosupljem.

Najpomembnejši zaključek letošnjega večera pa je, da STAND UP Grosuplje 3 bo!

Hvala sponzorjem …

 

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.