Vikend poln smeha, pozitivne energije in plesne navdušenosti

 

V četrtek, 8. 12. 2011, smo zvečer le dočakali težko pričakovan odhod v Berlin! Za nas je bila to prva prava tekma v tujini, zato so bila pričakovanja in vznemirjenost velika. Po dolgi in naporni vožnji smo v petek okoli 12. ure prispeli v Tropical Island – Berlin.

Gre za velik bazenski kompleks z lokali, restavracijami, šotori za spanje in apartmaji, tropska drevesa in ostale rastline pa skupaj s tropskimi ptiči ustvarjajo ambient čisto prave džungle. Ko bi videli, kako velike oči so imele naše plesalke! Prvo vprašanje je seveda bilo, kdaj je na sporedu kopanje in že naslednjo sekundo se je zaslišalo čof, čof. Petek smo tako namenili kopanju, raziskovanju kompleksa in treniranju. Zvečer smo se pogovorili o poteku sobotnega tekmovalnega dne, potem pa je sledilo spanje. Plesalke so le stežka zaprle oči, saj je bilo vse ostalo tisti trenutek veliko bolj zanimivo.

V soboto zjutraj so nas prebudili tekmovalci, ki so bili na vrsti prvi in so se že pripravljali na svoj nastop. Mi pa smo v miru pojedli zajtrk in nato začeli z urejanjem frizur in make-upa. Ob 13.30 je naša otroška skupina imela uradni trening, mladinska skupina pa nekaj minut kasneje že svoj tekmovalni nastop! Tekmovali so v kategoriji freestyle in sicer v mladinski mali skupini – 4-5 plesalk. Naša otroška skupina je tekmovala ob 14.30. V tej konkurenci smo imeli 10 tekmovalk. Vse plesalke, pa tudi trenerki, smo bile s svojim nastopom zelo zadovoljne!

Čez 2 uri je sledila razglasitev rezultatov: naše najmlajše so dosegle 3. mesto, mladinska skupina pa v močni konkurenci 2. mesto! Ponosni in izjemno zadovoljni smo preostanek dneva izkoristili za uživanje in relaksacijo, v nedeljo zjutraj pa krenili proti domu.

Tekma je bila resnično nekaj posebnega. Imeli smo podaljšan vikend, poln smeha, pozitivne energije in plesne navdušenosti. Plesalke so bile vidno zadovoljne in zagotovo se bomo še kdaj udeležile tovrstnega tekmovanja.

 

Eva Repše, trenerka otroške cheerdance tekmovalne skupine, foto: Plesni Studio Tina

Plesni Studio Tina

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.