Veterani zmagali na mednarodnem turnirju Andorfer cup 2016

Nemški Passau je že tradicionalna postojanka brinjskih veteranov ob zaključku sezone. Letos so se mednarodnega turnirja Andorfer Cup 2016 v organizaciji DJK Eintracht Passau udeležili že četrtič.

Odlično organiziran turnir je bil letos organiziran že devetič in je v osnovi namenjen druženju, ohranjanju starih in sklepanju novih prijateljstev. Vezi med člani ekipe organizatorja in člani veteranske ekipe Brinja-Grosuplje so dolge prek 40 let. Kljub prijateljskemu značaju turnirja, so bile same tekme napete, zanimive, vsak zadetek zaradi kratkega igralnega časa, pa v tekmovalnem smislu zelo pomemben. Na turnirju je nastopilo šest ekip, ki so po ligaškem sistemu vsaka z vsako odigrale tekmo dolgo 20 minut.

DJK Strasskirchen : NK Brinje-Grosuplje 0:0SV Schalding : NK Brinje-Grosuplje 1:2NK Brinje-Grosuplje : FC Schalding 0:0NK Brinje-Grosuplje : TSV Wegscheid 2:1

NK Brinje-Grosuplje : DJK Eintracht Passau 2:0

Tako so grosupeljski nogometaši, na turirju edini brez poraza, po letu 2012 še drugič osvojili turnir. Ekipo veteranov v večini sestavljajo igralci, ki so, ali pa so bili, tesno povezani s samim delovanjem Nogometnega kluba Brinje-Grosuplje in se dvakrat tedensko redno udeležujejo rekreacije.

Na fotografiji stojijo z leve: Sebastjan Berdajs, Ivan Sabol, Darko Marinčič, Jasmin Burzić, Samo Kokošinek, Igor Kokotec, Mitja Šporar, Primož Kotar, Franc Smrekar, Vojko Novak Sedijo z leve: Lado Jelen, Jože Barič, Jože Zorko, Grega Rozina, Srečko Perić, Armin Čoralić Seveda je bila pot izkoriščena tudi za ogled kulturno zgodovinskih znamenitosti. Za vodenje po Braunau, Burghausnu in Passau je poskrbel Srečko. Z osvojenim prehodnim pokalom je padla obveza, da naslednje leto ponovno obiščemo prijatelje v Nemčiji.

 

Vir: nkbrinje.si

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.