V soboto bosta v Grosupljem kar dva praznika!

Na velikonočno soboto bo v Grosupljem tudi praznik košarke.

Zaključek tedna bo v Grosupljem res pester kot že dolgo ne. Na velikonočno soboto, 26. marca, se bodo namreč mladi grosupeljski košarkarji potegovali za naslov državnega prvaka v kategoriji mlajših pionirjev U-13. V drugi polfinalni tekmi, ki bo na sporedu ob 11.15, se bodo najprej pomerili s kranjskim ECE Triglavom, v tekmi za prvo ali tretje mesto pa jim bo nasproti stal eden od prvih polfinalistov, HeliosSunsali Slovan. Mladi grosupeljski košarkarji, ki so v državnem prvenstvu letos še brez poraza, imajo tako lepo priložnost, da se zavihtijo na sam košarkarski vrh Slovenije.

Mladi grosupeljski košarkarji, ki so v državnem prvenstvu letos še brez poraza, imajo tako lepo priložnost, da se zavihtijo na sam košarkarski vrh Slovenije.


RAZPORED TURNIRJA:

 

9:00 polfinale: Helios Suns – Slovan

10.30 otvoritvena slovesnost

11:15 polfinale: Grosuplje – ECE Triglav

13.00 All Star tekma Šole košarke KK Grosuplje

14:45 tekma za 3. mesto

16.15 tekma za 1. mesto

Napete tekme bo spremljal tudi bogat košarkarsko-zabavni program. Po obeh polfinalnih tekmah bo namreč sledila še All-Star tekma mladih nadebudnih košarkarjev, ki obiskujejo Šolo košarke KK Grosuplje. Poleg tega bodo lahko tako tekmovalci kot tudi vsi obiskovalci tekmovali v različnih zabavnih igrah, prostih metih, metih za tri točke in še posebej v metu s sredine igrišča. Vse čakajo zanimive in bogate nagrade.

praznik_kosarke_grosuplje

Pridite in podprite naše fante!

Za zabavo bodo še dodatno poskrbele plesalke, raznovrstna glasba in pestra ponudba hrane in pijače. V dvorani Brinje namreč pričakujemo krepko čez 500 obiskovalcev iz različnih krajev Slovenije. Tekmovanje bo takoj končani prvi polfinalni tekmi odprl naš nekdanji vrhunski športnik, Grosupeljčan Miro Cerar. Vabljeni vsi željni košarke in zabave. Pridite in podprite naše fante!

 

 

KK Grosuplje, foto: sportapex.com

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.