Tadej Toš in vrhunski večer smeha v Grosupljem

Nima smisla pojasnjevati tistim, ki ste manjkali, kaj ste zamudili, ker je z besedami (pa čeprav jim dodamo še nekaj super fotk) težko opisati, kaj smo doživeli v polni dvorani 5. večera smeha s Tadejem Tošem. Verjetno bodo po Grosupljem te dni odmevali pogovori o Tošu in povzetki njegovih šal, a enostavno, kdor je manjkal, je zamudil.

Tadej TOŠ je nastopil na 5. Stand up Grosuplje v petek, 6. 5. 2016, ob 19.00 v Kulturnem domu Grosuplje.

To ni bil samo standup, to je bilo bistveno več. To je bila v bistvu predstava z elementi standupa, pa tudi samo predstava ne, ker ni imela jasnega scenarija. Tudi Tadejeve šale niso samo šale, saj so običajno plod družbeno kritičnih opazk, v katerih večini obiskovalcev da misliti bolj kot kopica strokovnih člankov, kolumn in oddaj. A Tadej nikogar v nič ne prepričuje. Samo da misliti.

Imeli smo občutek, da je Tadej predstavo pripravil samo za ta večer, pravzaprav je nastajala kar pred nami, samo za nas zbrane, on je bil tukaj zaradi nas in ne obratno. Vključevanje lokalnega, sodelovanje publike, prilagajanje toku dogodkov in energije v dvorani, zaradi vsega tega smo gledali unikatno predstavo, ob kateri se bo Tadej težko kdaj pohvalil s sto in sto ponovitvami. Tovrstne predstave se pač ne  da ponoviti. Predstava v kateri se ob pravem trenutku zgodi prava stvar, tudi to, da se prekucne napis na odru ali razgovori gospa iz občinstva z majhnim balkonom.

Po skoraj dveurni predstavi je Tadej skupaj z organizatorji pospremil občinstvo iz dvorane, marsikomu segel v roke, nekaterim celo v objem. Ko smo njegovo gesto pohvalili, je malo začudeno pogledal in pripomnil: ” To vedno tak’ je.” Pridružil se nam je tudi na zabavi po zabavi v Pupa pubu in si tudi tam vzel čas za vsakogar. Tadej, hvala za lep in nor večer! Vrhunsko!

Uspelo nam je točno to, kar smo si ob jubilejnem petem večeru smeha želeli – nekaj več!

 Organizacija…

drevored

 

prenos

 

logoZKD

Glavni pokrovitelj …

DonDon-Znaki_Pekarna-Grosuplje-DonDon

Sponzorja …

pupa

partner

Hvala pokrovitelju, sponzorjema in vsem v dvorani!

Irena Gantar, Zavod Drevored, foto: Drevored

Preberite tudi

One Response to "Tadej Toš in vrhunski večer smeha v Grosupljem"

  1. Ana says:

    Res je bilo vrhunsko. Upam, da so ljudje dojeli kaj več kot le šale, Tadej je želel s svojim stand upom povedati še mnogo več.

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.