Športna priznanja ZŠO Grosuplje za leto 2016

Zveza športnih organizacij Grosuplje je tudi letos izkazala čast in priznanje najbolj uspešnim športnim posameznikom in ekipam za preteklo leto. Tokrat so podelili skupno 40 priznanj ZŠO Grosuplje in 3 priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez za športne dosežke.

Polno avlo OŠ Louisa Adamiča Grosuplje je najprej nagovoril mag. Mitja Lončar, gostitelj prireditve in predsednik ZŠO Grosuplje, kasneje pa tudi župan občine Grosuplje, dr. Peter Verlič. Oba sta na kratko poudarila pomen gojitve športa pri mladih in vsem čestitala za uspehe, ki so plod trdega dela – tako športnikov, kot vseh, ki jim stojijo ob strani. Veseli smo, da se nam je tudi letos pridružil gospod Miro Cerar, predsednik Slovenske olimpijske akademije in Ambasador za šport, strpnost in fair play.

Organizator: Zveza športnih organizacij Grosuplje, avla OŠ Louisa Adamiča, 20. 1. 2017

Nagrade za športne dosežke se delijo po točno določenih kriterijih na nižje – priznanja ZŠO in višje – plakete ZŠO, ki imajo podkategorije: bronasta, srebrna in zlata. Skoraj vsako leto podelijo tudi nagrado – znak ZŠO kot zahvalo za dolgoletne zasluge in delo v športu.

KLIK za ogled seznama vseh prejemnikov priznanj za leto 2016

KLIK za ogled obrazložitve vseh prejemnikov priznanj za leto 2016

V nadaljevanju so podelili bronasti znak, priznanja, bronaste in srebrne plakete, tako posameznikom kot ekipam. Naj omenimo, da  Strelsko društvo Grosuplje še vedno sodi med najboljše v državi, saj je bilo že sedmič proglašeno za najboljše strelsko društvo v Sloveniji.

Kot ponavadi  so za zaključek podelili še priznanja na področju rekreativnega športa.

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.