V soboto prihaja odlična ekipa Rogaške Crystal

V prvi tekmi letošnjega koledarskega leta, nas v soboto čaka izjemno pomemben in zanimiv dvoboj, saj v goste prihaja odlična ekipa iz Rogaške.

 Tekma je izredno pomembna za obe ekipi, Grosupeljčani si želijo začetek leta odpreti z zmago  in s tem doseči prvo zmago pod taktirko novega trenerja.  Gostje iz Rogaške pa bi si z zmago podaljšali upanje in možnosti za preboj v končnico državnega prvenstva. Obe ekipa sta vse prej kot počivali med premorom, saj sta se obe močno okrepili. Domačim bo od sedaj naprej v veliko pomoč novi igralec na poziciji centra Saša Zagorac, gostje pa so v svoje vrste zvabili svojega bivšega odličnega organizatorja Bobana Tomića.

Tekma bo v soboto 12.1.2013, ob 17:15 v ŠD Brinje. Vabljeni vsi ljubitelji in navijači našega kluba. Skupaj z Vašo pomočjo in podporo nam bo veliko lažje preskočiti prvo oviro v letošnjem letu.

O pričakovanjih in ciljih pred izjemno pomembno tekmo smo povprašali  domačega  trenerja Dobričana in igralca Zagorca.

Miroslav Dobričan: ” Med prazniki smo trenirali veliko in kvalitetno. Okrepili smo se tudi z novim centrom Zagorcem zato pričakujem, da bomo proti Rogaški pokazali našo najboljšo predstavo. Tekma bo vsekakor izjemno težka saj je ekipa Rogaške zelo kakovostna, v svoje vrste pa so pripeljali tudi odličnega organizatorja Tomiča, ki nam je že na tekmi proti Mercatorju delal ogromno preglavic. Seveda se bomo na njega, kot tudi na ostale igralce dobro pripravili in pričakujem da to tekmo zmagamo.”

Saša Zagorac: “Mislim, da smo premor zelo dobro izkoristili za pripravo in uigranost pred začetkom drugega dela tekmovanja. Iz treninga v trening funkcioniramo bolje, tako da upam, da se bo napredek videl že na tekmi proti Rogaški. Tako mi kot oni imamo veliko željo po zmagi, zato mislim da bo tekma izredno zanimiva in napeta. Sem pa optimist.”

Vidimo se na tekmi !!

vir: kklub-grosuplje.si, foto: Drevored
Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.