Turnirji za pokal Grosuplja

Igranje malega nogometa oz. futsala je v naši občini vedno bolj priljubljeno. O tem pričajo množične letne, sploh pa zimske lige v dvorani, kjer se ob sodelovanju ekip tudi iz drugih občin, nabere tudi preko 30 ekip na sezono. Ker pa je smisel vsega predvsem dobra volja ter druženje pod soncem ob mrzlem pivu, so glavna atrakcija poletnega časa turnirji.

Šmarje-Sap je začel z organizacijo turnirjev leta 2009 in od takrat, vsako leto, bolj in bolj napreduje. Mirno lahko rečemo, da je sedaj eden bolje organiziranih turnirjev na Dolenjskem. Ker pa želimo vsako leto uvesti kakšno novost, smo zasnovali idejo o turnirjih pod skupno streho, sicer v ločeni organizaciji a za dodatno, skupno nagrado. Tako smo se s prijateljskimi ekipami dogovorili za organizacijo štirih turnirjev za skupen naslov- Pokala Grosuplje.

Prvi izmed teh turnirjev se bo zgodil že to soboto, 13.6. na igrišču na Malem Mlačevem. Sledijo mu turnirji: Dobje- 4.7.;  Čušperk- 29.8. in veliki zaključek s podelitvijo skupnega naziva ter pokala v Šmarju-Sapu- 19.9. Poleg posameznih nagrad na vsakemu izmed turnirjev bodo najboljše 3 ekipe v skupnem seštevku dodatno nagrajene, zmagovalec bo tako bogatejši še za 400€.

Vabljeni torej na druženje ob mrzlem pivu in mastnih čevapih medtem ko bodo mladci »švicali«. Se vidimo v soboto na Malem Mlačevem.

Dejan Vilar, foto: Adnan Mujičič

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.