Superpokal v Grosupljem

Košarkarski klub Grosuplje bo skupaj s Košarkarsko zvezo Slovenije organiziral Superpokal Slovenije 2012, na katerem se bosta 25. septembra, v športni dvorani Brinje, pomerila Krka in Union Olimpija.

Superpokal  Slovenije 2012 je tekma za prvo lovoriko sezone med prvakom lige Telemach (Krka) in prvakom pokala SPAR (Union Olimpija). Tokratni obračun večnih rivalov si boste lahko ogledali v športni dvorani Brinje, v torek,  25. septembra ob 20.00 uri. Tako kot vedno bodo organizatorji poskrbeli za dobro hrano in pijačo ter bogat spremljevalni program.

Vstopnice so že v prodaji po 8€, kupite pa jih lahko prek uradne spletne strani www.eventim.si, Eventimovih prodajnih mestih in na bencinskih servisih Petrol. Več o Superpokalu Slovenije 2012 pa si lahko preberete na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije.

Izjave trenerjev pred Superpokalom 2012:

Aleksander Sekulić, trener Krke:

“Superpokal Slovenije je lepa priložnost, da se ekipi Krke in Uniona Olimpije predstavita širši slovenski javnosti, ki bo lahko videla zelo spremenjeni moštvi. Na tekmi bodo gledalci tako lahko že videli določene smernice kako bosta Krka in Union Olimpija igrali v tej sezoni. V zadnjem tednu treniramo v skorajda popolni zasedbi, saj imamo po daljšem času na voljo 10 igralcev in upam, da nam te težave s poškodbami ne bodo v večjo oviro na tekmah, ki sledijo.”

Sašo Filipovski, trener Uniona Olimpije:

“Najprej ob tej priložnosti čestitam Košarkarskemu klubu Grosuplje za uvrstitev v Ligo Telemach. Kar se tiče naše ekipe, je njen zdravstveni status več ali manj dober, edini igralec, ki je vprašljiv, je Alen Omić, ki ima težave s hrbtom in se bo šele v petek priključil treningom. Jasno je, da niti Krka, niti Union Olimpija v tem trenutku še nista popolnoma uigrani in pripravljeni za vrhunsko raven, saj je to šele začetek sezone, bo pa Superpokal Slovenije 2012 dobra ocena trenutnega stanja in pokazatelj kako smo delali v tem pripravljalnem obdobju. Imamo dobro delovno vzdušje, igralci želijo napredovanja in prav z veseljem je priti ter oditi s treninga. Verjamem, da bo v Grosuplju lepo vzdušje, da bo to pravi praznik košarke in, da bodo tudi gledalci prišli na svoj račun.”

TV Slovenija 2 bo prenašala tekmo v neposrednem prenosu.

Andrej Brezec, vir: KK Grosuplje, KZS Slovenije, foto: KZS Slovenije

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.