Superpokal v Grosupljem super uspel

O športnih podrobnostih Superpokala med Unionom Olimpijo in Krko, ki smo si ga ogledali 25. 9. 2012 v športni dvorani Brinje, ne bomo poročali. Za to so izdatno poskrbeli drugi mediji. Na dogodek smo pogledali še z malo drugačnega zornega kota. Radovedni smo bili v zakulisju, objektiv je vestno beležil  trenutke tudi izven igrišča.

Nedvomno smo bili priča izjemnemu športnemu dogodku in verjetno ponosni, da so za Superpokal Slovenije izbrali prav Grosuplje. Košarkarskemu klubu Grosuplje je, kot novouvrščenemu v Ligi Telemach,  pripadla čast in odgovornost soorganizacije srečanja skupaj z Košarkarsko zvezo Slovenije. Superpokal Slovenije je tradicionalni uvod v začetek nove sezone. Že zgodaj dopoldne so se začele tehnične priprave dvorane in druge infrastrukture.

 

 

Ogromno opreme je postavila TV Slovenija, ki je dogodek  vsaj s 6 kamerami neposredno prenašala. Varnostni načrt je predvidel skupno okoli 20 redarjev in policistov. Tribune so bile razprodane, VIP lože so bile tudi dobro zasedene, tekmo si je v živo ogledalo cca 1000 ljudi. Vzdušje na tribunah je bilo primerno, lahko bi rekli, da je večina navijala za bližnjo Union Olimpijo. Krko pa je zelo glasno vzpodbujala navijaška skupina Kelti. Izgredov ni bilo, zmago je po napeti končnici slavila Krka s 84:81. Podrobnejše informacije si lahko preberete na uradni strani KZS, ker pa fotografije povedo več, vas vabimo, da si ogledate obsežno fotoreportažo.

 

 

Lahko bi rekli: “Velik dogodek v malem mestu!”  Želimo si še več takih. Čestitke organizatorjem, od njih pričakujemo še nekaj odgovorov na vprašanja.

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.