Strelski upi 2016

V soboto, 26. 11. 2016, je že 8. leto zapored Strelsko društvo Kovinar Ormož organiziralo tekmovanje z zračno puško za strelce letnik 1996 in mlajše. Prvič letos pa je Strelski klub Brežice priredilo tudi Strelske upe za zračno pištolo.

Strelskega društva Grosuplje se je tekmovanja z zračno puško udeležilo 11 mladih in z zračno pištolo en strelec. Pridobili so si nove izkušnje in dosegli odlične rezultate. Klavdija Jerovšek je v osnovnem delu dosegla najboljši rezultat z zračno puško (416,3 krogov) in zasluženo prejela plaketo za najboljšo strelko Strelskih upov 2016.

jan-2-mesto3

klavdija-v-absolutni-konkurenci-prva

rebeka-2-mesto4

Drugi najboljši rezultat tekmovanja z zračno puško je dosegel Jan Kolenc (411,4 kroga) in po finalnem delu osvojil 2. mesto. V finalni del se je uvrstila tudi Rebeka Slak s 404,6 krogi in na koncu osvojila prav tako 2. mesto. Pri mladincih je prvo mesto pripadalo Jakobu Petelinek iz SD Cerknica, tretje mesto pa Domnu Jarniju iz OSZ Kočevje. Pri mladinkah sta prvo in tretjo stopničko zasedli strelki s SD Končanica iz Hrvaške.

Ekipa v sestavi Klavdije, Jana in Rebeke pa je osvojila odlično 1. mesto (1232,3 krogov) in tako podaljšala bivanje prehodnega pokala Strelskih upov z zračno puško v prostorih strelišča SD Grosuplje še za eno leto.

Čestitke veljajo prav tako trenerju Jožetu Kolencu, ki je mlade popeljal do odličnih rezultatov.

 

Avtor: Mateja Kernjak Slak

Fotografije: arhiv SD Grosuplje

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.