Šport povezuje in nagrajuje l Podelitev priznanj najboljšim športnikom Grosuplja za leto 2017

Zveza športnih organizacij Grosuplje je tudi letos izkazala čast in priznanje najbolj uspešnim športnim posameznikom in ekipam za leto 2017. Podelili so skupno 36 priznanj ZŠO Grosuplje.

Avlo OŠ Brinje Grosuplje je najprej nagovoril mag. Mitja Lončar, gostitelj prireditve in predsednik ZŠO Grosuplje, ki je med drugim pozval:

“Glede na to, da se s slabim finančnim stanjem soočajo tako društva kot njihova zveza, v imenu vseh športnikov in športnic naprošam, da se že v letošnjem občinskem proračunu zagotovi več sredstev za izvajanje letnega programa športa, in sicer vsaj v nominalni vrednost, če se že ne more slediti takšnemu deležu sredstev za program športa, kot je bil pred petimi ali šestimi leti.”

Navzoče je nagovoril tudi direktor občinske uprave Grosuplje, mag. Dušan Hočevar in predstavil investicijske dosežke in načrte Občine Grosuplje v športno infrastrukturo.

S svojo prisotnostjo nas je tudi letos razveselil in počastil gospod Miro Cerar, olimpionik in predsednik Slovenske olimpijske akademije ter Ambasador za šport, strpnost in fair play.

Organizator: Zveza športnih organizacij Grosuplje, avla OŠ Brinje Grosuplje, 19. 1. 2018

ZLATO PLAKETO Zveze športnih organizacij Grosuplje za športne dosežke v letu 2017 je prejel rokometaš DAVID MIKLAVČIČ – član Rokometnega kluba PPD Zagreb.

Leto 2017 predstavlja vrhunec njegove dolgoletne športne poti, saj je na januarskem svetovnem prvenstvu v Franciji z reprezentanco Slovenije osvojil 3. mesto. Po Pravilniku o priznanjih in nagradah Zveze športnih organizacij Grosuplje pripada dobitniku zlate plakete tudi denarna nagrada v višini 1000 evrov bruto.

david_miklavcic_druzina_m

Nagrade za športne dosežke se delijo po točno določenih kriterijih na nižje – priznanja ZŠO in višje – plakete ZŠO, ki imajo podkategorije: bronasta, srebrna in zlata. Skoraj vsako leto podelijo tudi nagrado – znak ZŠO kot zahvalo za dolgoletne zasluge in delo v športu.

KLIK za ogled obrazložitve vseh prejemnikov priznanj za leto 2017

Kot ponavadi  so za zaključek podelili še priznanja na področju rekreativnega športa.

 

Andrej Brezec, foto: Franc Vidmar, ZŠO Grosuplje

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.