Dan rokometa RK Grosuplje 2017

Leto je naokoli in RK Grosuplje v soboto, 3. 6. 2017 zopet organizira dan rokometa, kjer se bo res veliko dogajalo. Poleg pestrega športnega programa bomo imeti tudi plesne nastope, srečelov, poskrbljeno bo za hrano in pijačo, predvidoma bomo gostili tudi aktivnega grosupeljskega rokometaša, ki si kruh služi v tujini in še marsikaj drugega.

Prireditev se bo začela ob 12. uri. Skozi vse popoldne se bodo odvijale rokometne tekme. Naši najmlajši (mini rokometaši) bodo igrali med posameznimi skupinami našega rokometnega kluba. Ekipe mlajših dečkov do mladincev pa bodo igrale tekme s svojimi vrstniki iz drugih klubov. Vse ekipe sodelovanja še niso potrdile, a verjamemo, da se bodo odzvale. Poslastica dneva bo tekma naših članov, ki so se letos uvrstili v 1b slovensko rokometno ligo. Njihovi nasprotniki bodo tako kot lansko leto veterani RK Grosuplje, ki jim bodo na pomoč priskočili tudi aktivni grosupeljski rokometaši, ki igrajo v drugih klubih, tudi v 1 ligi. Ampak ne bomo videli samo rokometa. Med odmorom mladinske in članske tekme se bodo predstavile plesalke plesnega kluba Spot, ki nam bodo pokazale, kako se pleše pravi hip hop. Obljubljajo, da ne boste razočarani.

Dan rokometa RK Grosuplje 2017 bo v soboto, 3. 6. 2017, od 12. ure dalje v Športni dvorani Brinje Grosuplje.

nasi_junaki_rokomet_grosuplje_m

Dogajalo pa se ne bo samo v dvorani. Pred vhodom v dvorano bomo poskrbeli, da vsak, ki bo prišel na to druženje, ne bo žejen niti lačen. Imeli bomo pestro izbiro pijač in seveda tudi hrane. Za sladkosnede pa bo na voljo več različnih vrst sladoleda.  Ob mizah bomo postavili pravi gol, s pomočjo katerega bodo mali nadobudneži lahko preizkusili svoje rokometne sposobnosti. Da pa bo zabava res popolna, smo pripravili bogat srečelov. Pozor, nobena srečna ne bo prazna. Vse dogajanje pa bo spremljala izbrana glasba. Družili se bomo od 12. ure naprej, gotovo pa dogodka ne bomo zaključili podnevi.

Družili se bomo od 12. ure naprej, gotovo pa dogodka ne bomo zaključili podnevi.

Kot smo že omenili, na prizorišču bodo tudi člani – naši rokometni junaki, ki so se letos ekspresno uvrstili nazaj v 1b slovensko rokometno ligo. To pomeni, da je RK Grosuplje v eliti med 24 najboljšimi klubi v državi. Ob tej priložnosti jim boste ob želji na nadaljnje uspehe lahko čestitali za doseženo in se z njimi tudi poveselili. Kdo so ti junaki, vedo že skoraj vsi občani, saj jih veselo pozdravljajo na transparentih ob obeh vpadnicah v Grosuplje.

Na koncu pa še enkrat: vsi vabljeni, pa če je za vas rokomet prva violina ali pa tudi ne.

 

 

Za RK Grosuplje: Jernej Muhič, foto: Jernej Muhič

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.