Bi igral-a nogomet?

Nogometni klub Brinje Grosuplje vabi k vpisu tako fante kot dekleta, ki se želijo preizkusiti v enem izmed najbolj priljubljenih športov na svetu.  

Treningi

se izvajajo na nogometnem stadionu v Grosuplju (Ob Grosupeljščici 19) ter v okoliških telovadnicah pod nadzorom trenerjev s predpisano nogometno izobrazbo. Svoje aktivnosti pa bomo izvajali tudi na osnovnih šolah v Grosuplju, Škofljici, Šmarju-Sap, Št. Juriju in Žalni kjer bomo v letu 2014/15 izvajali nogometne krožke.

nogomet-NK-Brinje-3

Najboljša droga je nogometna žoga!

V klub vpisujemo tako fante kot dekleta, ločene po starosti:

  • U6: letnik 2009-2010; 1 aktivnost tedensko
  • U-7, U-8: letnik 2008 in 2007; 2 aktivnosti tedensko
  • U-9, U-10: letnik 2006 in 2005; 3 aktivnosti tedensko
  • od U-11 do U-19: letnik od 2004 do 1996; 4 aktivnosti tedensko

Pod okriljem kluba pa v posebni skupini FC Borke enkrat na teden brcajo tudi punce vseh starosti, trenutno od 18 do 50 let. Tudi tu nove članice sprejmemo odprtih rok.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na g. Boruta Kolariča, telefon 051 321 418 ali e-naslov borut.kolaric@nkbrinje.si.

NK BRINJE GROSUPLJE

vstopa v 11 leto svojega delovanja. Pohvali se lahko z številnimi športnimi dosežki in priznanji na področju nogometa v Sloveniji in tudi širše. Najbolj pa smo ponosni na vedno večje število otrok, ki se odloča za članstvo v naši sredini.

nogomet-NK-Brinje-2

V NK Brinje-Grosuplje ustvarjamo vezi, ki nas bogatijo in tako gradimo pot do uspeha!!!

Poslanstvo Nogometnega kluba Brinje Grosuplje se izraža skozi kvalitetno delo z mladimi na področju nogometne vadbe in vsemi drugimi z nogometom povezanih dejavnosti. Mladim ponujamo ustrezno okolje za športni in osebnostni razvoj. V okviru našega delovanja skozi različne oblike sodelovanja soustvarjajo zdravo okolje za razvoj nogometašev. Povezovanje različnih energij in znanj vseh generacij je tisto osnovno poslanstvo, ki se odraža v temu, da v klubu živimo kot velika nogometna družina.

NK BRINJE GROSUPLJE, foto: Drevored, NK Brinje Grosuplje

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.