2. smučarski sejem najavil zimo

Dobesedno, saj so ga pospremile prve snežinke, ki so sramežljivo povabile v začetek letošnje zimske športne sezone. Da pa boste štartali primerno opremljeni, je poskrbel 2. sejem rabljene zimske športne opreme, v organizaciji Zavoda Drevored.

Smučarski sejem Grosuplje je potekal v soboto, 30. 11. 2013, od 9h do 14h pred lokalom Pupa-pub, Taborska 13, Grosuplje

Letošnja ponudba in posledično tudi prodaja je presegla lansko, saj je tokrat nove lastnike vabilo več kot 300 kosov opreme. V nove roke, predvsem pa na noge, jih je odšla dobra polovica. Prodajalci in kupci so bili zadovoljni s ponudbo, kupci predvsem s cenami, saj so bile bistveno nižje od sejma v prestolnici, ki je potekal istočasno. Kot običajno je bila najbolj “frekventna” otroška oprema, za nekatere velikosti je bilo povpraševanje večje od ponudbe. Številna oprema je zapustila prodajne police tik zatem, ko je pristala na njih.

Oče mladih smučarjev je pohvalil sejem z besedami: “Všeč mi je to, da lahko tu prodamo tisto, kar smo kupili lansko leto in po ugodni ceni kupimo drugo opremo, pa še v Ljubljano nam ni treba in iskati parkirišče, vlačiti opremo …, skratka, vse pohvale.”

Strokovno svetovanje pri nakupu opreme.

Letošnji sejem je s svojo ponudbo popestril Mini Šport, malčki pa se pričakovano niso mogli upreti njihovemu napihljivemu gradu. Ekipa mladih je poskrbela za sladke palačinke, Pupa pub pa za žejna grla in dodatno vzdušje. V veliko pomoč kupcem je bil izkušeni prodajalec in svetovalec za športno opremo.


Sejem bo nedvomno postal tradicionalen, saj so odzivi zelo pozitivni, z rastjo sejma bo tudi spremljajoča ponudba bolj pestra. Izkušnje narekujejo tudi nekatere izboljšave pri sami tehnični izvedbi in organizaciji sejma. Hvala vsem, ki ste pomagali in sodelovali, da je sejem uspel.

Se vidimo na naslednjem srečanju v mestu, ki se obeta že čez tri tedne.

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.