Prid’ se pogret – decembrsko druženje

Prid’se pogret je že drugo decembrsko druženje, ki ga organizirata Zavod in Fundacija DREVORED. Spet se bomo greli ob kuhanem vinu, vročem jabolčniku, glasbi, dobri družbi in jasno, starem šporhetu na drva. Popoldan nas bo obiskal  Dedek Mraz, pricapljala pa bosta tudi “Čip in Čopka” , dva mala piščanca. Večer bo namenjen odraslim otrokom, dobri glasbi in druženju.

Pridite se pogret v soboto, 20. 12. 2014, med 15.00 in 22.00 uro na Adamičevo ploščad v centru Grosuplja.  Se vidimo!

Pripravili bomo tudi dobrodelni srečelov, katerega izkupiček bo namenjen financiranju obšolskih dejavnosti otrok iz socialno ogroženih družin iz občine Grosuplje. Lani smo tako zbrali 564 €.

Vse, ki bi želeli za dobrodelni srečelov podariti dobitke, vabimo, da nam pišejo na info@drevored.si. Vrednost dobitka naj bo vsaj 3€, naj bodo novi in uporabni.

PROGRAM (BOMO ŠE DOPOLNJEVALI):

zlimek1

_4eabb61cf1eeb

Ob 15.00 DEDEK MRAZ
Obiskal nas bo dobri mož, ki bo ravno to soboto priromal izpod Triglava, kjer sta z gospo Zimo in gozdnimi živalmi že od prejšnjega leta zavijala darila za pridne otroke. Z njim se bomo pomenili o pomembnih rečeh, obljublja pa, da bo imel v žepu sveže dišeče dobrote iz Pekarne Grosuplje za “tapridne” otroke .

Ob 16.00 ČIP IN ČOPKA / Tina Janežič in Dušan Teropšič

Čip in Čopka sta dva mala piščanca, velika ravno toliko, da lahko ostaneta sama doma in se gresta lumparije. Mama koklja je že odšla na polje, piščanca pa sta se ravnokar zbudila. Čopka je polna energije in se vedno zbudi prva. Pripravljena na akcijo, zbudi še Čipa – zaspanca, ki nikakor noče prilesti iz svoje škatle. Čip in Čopka spita kar v kartonskih škatlah, ki jih najdeta na dvorišču in to vse odkar sta prikljukala iz jajca.

cip-in-copka

Otroško predstavo je omogočila Krajevna skupnost Grosuplje.

Ob 16.30 delavnica IZDELAVA VOŠČILNIC / Natalija Kolenc

grossupi-218x300

Ob 16.45 GROSS UPI / etno-folk zasedba GŠG
Skupina Gross upi se lahko pohvali z igranjem na televiziji v eminentni družbi kultne skupine Terrafolk. V njihovem širokem repertoarju lahko slišimo folk glasbo vse od Irske in Skandinavije, preko Slovenije, pa tja do Makedonije. Preizkušajo se tudi v pisanju avtorskih skladb. Člani pravijo, da najbolj uživajo, če se publika sprosti in se prepusti glasbi, na kratko, če naredijo ”žur”. Deluje pod okriljem Glasbene šole Grosuplje, takšnih zasedb sicer v slovenskih glasbenih šolah praktično ni.

Od 17.30 dalje Igre ZA srečo / Mladinski svet Grosuplje (MSG)

MSG – Mladinski Svet Grosuplje sestavljajo grosupeljska društva namenjena mladim. Pripravili bodo zabavne igre za obiskovalce, ki so atraktivne še posebej za gledalce (npr. ciljanje kart v lubenico, stresanje zvončkov s škatle nad zadnjico, pihanje voščilnic čez rob, okraševanje smreke v paru…).

Ob 18.30 dalje veliko dobre glasbe z DOUBLE TEJ

 

double-tej

DoubleTej, Matej in Timotej, skratka dvakrat Tej, dva vokala, dve kitari, obljubljata pa dvojno zabavo s preigravanjem priredb znanih jazz, rock in pop komadov.

 

Kako se lahko vključite?

  • Vabimo vse, ki imate kakršnokoli idejo za sodelovanje, da se nam javite in pridružite pri soustvarjanju srečanja.
  • Veseli bomo tudi podarjenih artiklov za srečelov, njihova vrednost naj bo vsaj 3€, naj bodo novi in uporabni.
  • Pridruži se nam kot prostovoljec pri izvedbi dogodka.
  • Javite se nam na info@drevored.si

Pri izvedbi srečanja sodelujejo in pomagajo:

 

Pekarna Grosuplje

Sigram sitotisk

Šmarske gasilke

G-M&M d.o.o.

 

 HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!

 

Irena Gantar, grafika: Drevored

Preberite tudi

Komentarji so onemogočeni.

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!
© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.