Brezplačni seminar: Nova pravila za brezskrbne osebne finance

Gre za prvi in edini seminar recesijsko odpornih finančnih strategij v Sloveniji. Predavatelja Smiljan Mori in mag. Samo Lubej vam bosta premierno, brezplačno razložila nova pravila za brezskrbne osebne finance: »Česar vam bogati ne povedo, ostali pa ne vedo!«

Ste se že kdaj vprašali, zakaj samo politična in gospodarska elita v krizi pridobi največ na račun tistih, ki vedno znova izgubimo?

Družbeni dom Grosuplje, Taborska 1, v sredo, 28.11. 2012 ob 16.30 uri. BREZPLAČNO! Prijave na 080 32 30.

Zdaj lahko tudi vi iz krize izstopite kot zmagovalec. Na dveurnem izčrpnem seminarju boste spoznali, kako lahko samostojno, brezskrbno in uspešno upravljate osebne finance in to ne glede na vaše prihodke. Vrhunska strokovnjaka iz prakse: mag. Samo Lubej in mednarodni podjetnik, finančni strokovnjak ter govorec Smiljan Mori vam bosta zaupala tisto, česar bogati nikoli ne povedo, ostali pa ne vedo.

Smiljan Mori, evropski podjetnik in poslovni trener.

Skupaj s svojimi sodelavci je poskrbel za finančno varnost in zgradil temelje finančne hiše več kot 60.000 slovenskim družinam in podjetnikom. Njegov edinstven pogled in čut za to, kako doseči konkurenčno prednost pri zavarovalnih in finančnih storitvah, so razlogi, da Smiljan danes velja za eno najzanimivejših osebnosti v svetu usposabljanja na področju prodaje in uspeha.

Strokovnjak iz prakse, ki vam pokaže, kako doseči konkurenčno prednost za vaš poslovni uspeh. Je avtor številnih seminarjev s področja financ in ustvarjanja bogastva; samo njegov seminar Prebudite milijonarja v sebi je obiskalo na tisoče ljudi po celi Evropi. Je avtor unikatnega Postopka za zaščito podjetnikov in Postopka za zaščito družine. Je pisec knjižnih uspešnic Temelj finančne neodvisnosti, Najboljši posel na svetu in Bogastvo za vas. Je tudi soavtor uspešnice Wake Up and Live the Life You Want (Zbudi se in živi življenje, ki ga želiš), ki jo je napisal skupaj z Markom Victorjem Hansenom, Waynom Dyerjem in drugimi.

Že vrsto let je član elitnega združenja profesionalih finančnih svetovalcev Million Dollar Round Table (Okrogla miza za milijon dolarjev)

Izvedeli boste:

  •  zakaj borze že 12 let ne morejo čez stare vrhove
  •  zakaj nepremičnine izgubljajo vrednost in jo bodo še v prihodnje
  •  zakaj je in bo evro vsak dan manj vreden
  •  zakaj cena zlata leti v nebo

Na osnovi odgovorov na zgornja vprašanja boste dobili predloge:

  • kako poskrbeti za osebno in družinsko varnost v novih razmerah
  • katere naložbe bodo varne in katere donosne
  • kako novim razmeram prilagoditi posel in delovno kariero

 

Mag. Samo Lubej, univ. dipl. ekon. je eden izmed vodilnih slovenskih neodvisnih strokovnjakov na področju naložbenih financ in premoženjskega svetovanja.

Ob tem je podjetnik, vlagatelj, predavatelj, svetovalec in avtor številnih člankov ter treh knjig.

Njegovih predavanj se je udeležilo blizu 10.000 udeležencev  tako doma kot v tujini. Na področju naložbenih financ je svetoval že več kot 600 posameznikom, družinam in podjetjem. Kot solastnik in »start-up manager« je sodeloval pri zagonu devetih podjetij. S področja naložbenih financ in zavarovalništva mu pripada avtorstvo že več kot 550 strokovnih člankov in drugih prispevkov v medijih. V Sloveniji je kot prvi izdal knjigo na temo vzajemnih skladov, ki je bila v letu in pol razprodana, zato je aprila 2005 sledila še druga, razširjena izdaja. V letu 2009 je izšla tretja knjiga z naslovom Urejene osebne finance za vsakogar.

Seminar priporočamo tako posameznikom kot podjetnikom, ki nujno potrebujete finančni kompas v času gospodarske krize. Seminar v vrednosti 248 € je tokrat premierno brezplačen.

Ker je število prostih mest omejeno, bomo upoštevali vrstni red prijav. Za prijavo pokličite 080 32 30. Seminar bo potekal pod pokroviteljstvom društva Rad imam Grosuplje.

 


 

Patricija Šašek, društvo RIG, foto: smiljanmori.si, finance-akademija.si, lonelyreload.com

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.