Pozor, hud dogodek l All Stars Grosuplje 2013

 Tradicionalni, že 23. All Stars turnir, bomo tokrat gostili v Grosupljem. Organizacija letošnjega spektakla je bila zaupana Košarkarskemu klubu Grosuplje. Dvorana Brinje bo polna košarkarskih navdušencev in zanimivih dogodkov.

Del košarkarskega spektakla bo tudi zadnja, šesta tekma celodnevnega dogodka, v kateri se bosta ob 20.00 (tudi v neposrednem prenosu na Šport TV) pomerili najboljši košarkarji Lige Telemach na tekmi med ekipo Eda Murića in ekipo Nebojše Joksimovića.

Med samo tekmo pa se bo kot ponavadi odvijalo tudi tekmovanje v zabijanju, tekmovanje v metanju trojk ter tekmovanje v Sonyjevem izzivu. Kot smo že povedali, bosta na tekmi zvezd nastopila tudi dva košarkarja Grosuplja, in sicer Matej Krušič in Ousman Krubally. Da bo naš klub številčno zastopan tudi na drugih tekmovanjih, pa bosta poskrbela Marko Antonijević, ki bo nastopil v tekmovanju trojk ter Žan Jerman, ki bo skupaj s Krušičem nastopil na Sonyjevem izzivu. Da bo KK Grosuplje zastopan v prav vsakem tekmovanju, pa bo poskrbel Krubally, ki bo nastopil tudi na tekmovanju v zabijanju.

Pravila v tekmovanju trojk in dosedanji zmagovalci

Pravila Sonyjevega izziva in dosedanji zmagovalci

Pravila tekmovanja v zabijanju in dosedanji zmagovalci

Športna dvorana Brinje, Grosuplje, nedelja, 29. 12. 2013 , od 12.00 do 22.00

Poleg vseh vrst tekmovanj bo tudi tokrat pripravljen izvrsten spremljevalni program, zabavali vas bodo akrobatska skupina Dunking Devils, plesna skupina Glam, ognjena predstavitev ter kopica nagradnih iger za vse obiskovalce.

Letošnji All-Stars v Grosupljem bo prvič v vsej svoji zgodovini imel tudi dobrodelno noto, saj sta organizatorja dogodka Košarkarska zveza Slovenije in KK Grosuplje k sodelovanju povabili lokalno dobrodelno ustanovo Fundacijo DREVORED, ki bo z akcijo Paket za nasmeh zbirala hrano za socialno ogrožene posameznike in družine iz občine Grosuplje.

 

RAZPORED TEKEM:

12.00: Tekma mlajših pionirjev (U12) – BELI : MODRI
13.30: Tekma starejših pionirjev (U14) – BELI : ZELENI
15.00: Tekma kandidatov za kadetsko reprezentanco (U16) – BELI : ZELENI
16.30: Tekma kandidatov za mladinsko reprezentanco (U18) – BELI : ZELENI
18.00: Tekma kandidatov za reprezentanco mlajših članov (U20) – BELI : ZELENI

20.00: Članska tekma – BELI : RDEČI (Ekipa Eda Murića : Ekipa Nebojše Joksimovića)

Neposredni spletni prenos vseh tekem mlajših kategorij si poglejte na POVEZAVI

Neposredni TV prenos članske tekme si poglejte na ŠPORT TV.
Vstop na tekme mlajših kategorij je za vse brezplačen.

 

Vstopnice za člansko tekmo so v prodaji na www.eventim.si, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, Palme, kioskih 3dva, trgovinah Big Bang in vseh ostalih prodajnih mestih Eventima po 8 € do 27. decembra ter 10€ 28. in 29. decembra. Na dan dogodka bodo od 12.00 dalje na voljo tudi na blagajni v dvorani.

 

Organizatorji All-Starsa Grosuplje 2013 so Košarkarska zveza Slovenije, Združenje klubov Lige Telemach in KK Grosuplje.
Vir: kzs.si, kklub-grosuplje.si, foto: kzs, drevored
Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.