Optimizem z novim vodstvom v Študentskem klubu Groš

Študentski klub Groš je bil v aprilu leta 1999 ustanovljen na pobudo študentk in študentov, ki jim je bil glavni skupni cilj vzpostaviti močno študentsko organizacijo na območju Upravne enote Grosuplje. Program kluba sprejemajo člani upravnega odbora, ki se sestajajo enkrat tedensko. V soboto, 26. 11. 2011, je bilo izvoljeno novo vodstvo kluba, ki je že pripravljeno na delo v tem mandatu.

Groš želijo bolj približati večjemu številu študentov.

Predvsem novi obrazi z novimi idejami napovedujejo spremembe in izpopolnitve v klubu. Kot sami pravijo, si Groš želijo bolj približati večjemu številu študentov, glede katerih se zavedajo, da imajo različne okuse in interese. Obenem pa v klubu vidijo potencial in prihodnost ne glede na to, kako je deloval do sedaj. Upravni odbor se je ta teden tudi že prvič sestal v védenju, da je potrebno kar veliko postoriti in optimistično so začeli z načrtovanjem novih projektov.

novi upravni odbor se je že ob prvem ustanovnem sestanku izkazal za zelo motiviranega

“Z novim vodstvom pridejo tudi nove ideje. Želim si predvsem, da bo študentski klub Groš poznan ne samo po zabavah, ki jih prirejamo, ampak tudi po izobraževanjih, izletih in projektih, ki jih že in jih še bomo izvajali za vse mlade in ostale občane v Upravni enoti Grosuplje. Uspeh je seveda odvisen od timskega dela in pri tem se zanesem na novi upravni odbor, ki se je že ob prvem ustanovnem sestanku izkazal za zelo motiviranega in pripravljenega na nove izzive.” je povedal novopečeni predsednik Uroš Vodopivec.

 

Žan Brezec, foto: Študentski klub Groš

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.