Nogomet v Grosupljem tudi za deklice

NK Brinje Grosuplje z novo sezono pričenja tudi z nogometnimi treningi za deklice. Da najpopularnejši šport na svetu ni le v domeni moških, postaja v današnjem času jasno dejstvo.

Skozi različne igre želimo dekletom približati nogometno igro, ob tem pa jim omogočiti, da se čimbolj zabavajo in družijo. Nekaj uvodnih treningov, ki so bili izredno dobro obiskani, so dekleta opravila že letos junija. Mlade nogometašice so se še pred koncem počitnic vrnile na nogometne zelenice in že pričele s treningi. To je po nekajletnem premoru nov začetek za dekliški nogomet v Grosupljem.

deklice-nogomet-grosuplje2

V ekipi so deklice stare od 6 do 11 let.

Lepo vabljene vse deklice starosti od 6 do 11 let, ki se želijo preizkusiti v nogometu in jih brcanje žoge veseli, da se nam pridružijo na treningih.

Tri trenerke

Ekipo vodimo tri licenčne trenerke: Iva, Tina in Monika. Vse še vedno aktivno igramo v ženski rekreativni ekipi NK Brinje – FC Borke, a imamo izkušnje tudi v 1.slovenski nogometni ligi, Monika je še vedno desno krilo prvoligašic ŽNK Radomlje. Z nogometom se ukvarjamo že od malih nog, svoje znanje in izkušnje pa želimo prenesti na mlajše generacije.

deklice-nogomet-grosuplje3

Dekleta trenirajo tri licenčne trenerke: Iva, Tina in Monika.

Treningi

Zaenkrat so treningi 2x tedensko in sicer ob torkih in četrtkih ob 18.30 na malem igrišču z umetno travo v Brinju, ker pa se urnik lahko spremeni, ga spremljajte na spletni strani NK Brinje Grosuplje.

Info

Za več informacij lahko pokličete na 031/733-400 (Tina) ali pa pišete na mail tinab26@gmail.com.

Tina, Iva, Moni, NK Brinje Grosuplje, foto: Drevored

Preberite tudi

One Response to "Nogomet v Grosupljem tudi za deklice"

  1. tim says:

    Ojla fotri sprjaznte se da nije muško.

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.