Našim babicam in dedkom bo lepše!

»S skupnimi močmi bomo polepšali življenje starostnikom in bistveno prispevali k dvigu kakovosti njihovega bivanja v Domu.«  je bila zaključna misel direktorice gospe mag. Marte Gašparovič.

Zveni kot motivacijski slogan, ki se v praksi kaže kot zelo jasen cilj in uspešno delovanje ekipe  Doma starejših občanov Grosuplje v zadnjih letih.

Kar 45% stanovalcev Doma namreč biva glede na zakonsko predpisani stanovanjski standard v neustrezno urejenih bivalnih prostorih (večposteljne sobe, mansardne sobe…)

Nov prizidek bo prinesel 1565 m2 bruto površine v štirih etažah, novo pralnico in servisne prostore v kleti, v vsaki etaži nove sobe, skupno kar 44 novih postelj.

Lep dosežek, katerega investitorja sta Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve in Dom starejših občanov Grosuplje. Upajo pa tudi na pomoč občin Grosuplje in Ivančna Gorica, saj je največ stanovalcev prav iz teh občin.

Želimo jim prijetno bivanje. Še bomo poročali o njih, saj pravijo, da se pri njih veliko dogaja in da imajo marsikaj sporočiti občanom.

 

Andrej Brezec, foto: Irena Gantar / Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.