Na razstavo l Razstava fotografij Urbani drobci

Sprehodite se po detajlih iz Evropskih mest, ki jih je ujel v objektiv Matej Horvatič, študent 1. letnika Akademije za likovno umetnost v Ljubljani.

Dvorana Mestne knjižnice Grosuplje 11. april – 10. maj 2014

Matej Horvatič je študent 1. letnika Akademije za likovno umetnost v Ljubljani. S fotografijo se ukvarja že od osnovne šole. Prednost daje digitalni fotografiji, ker mu omogoča največ svobode.

Rad fotografira portrete in utrinke vsakdanjega življenja. Razstava z naslovom Urbani drobci se osredotoča na detajle mest, ki jih je prepotoval. Zabeležene hipne vtise bi lahko zlahka prezrli, tako pa so na Matejevih fotografijah našli svoje mesto pod soncem. So preprosti delci vsakdana, ki pa v sebi nosijo svojo simboliko in tako pripovedujejo zgodbe, ki se godijo v različnih mestih Evrope.

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.