Mali nogomet za veterane – Memorialni turnir Zorana Vićentića

Športno društvo Žalna prireja memorialni turnir v malem nogometu za veterane,  posvečen  Zoranu Vićentiću. Zoki, kot so ga vsi klicali, je bil eden izmed ustanoviteljev prvega in najuspešnejšega registriranega kluba malega nogometa v Ljubljani, KMN Vuko.
Z njim je dosegel številne uspehe, med katerimi so bila osvojena državna prvenstva Slovenije, prvo mesto na mednarodnem turnirju v belgijskem Genku leta 1992, zmage na tekmovanjih za jugoslovanski revijalni pokal (Yurk), peto mesto na uradnem državnem prvenstvu Jugoslavije v Sremski Mitrovici in zmage na številnih turnirjih v Ljubljani (59 turnirjev pri komisiji za mali nogomet MNZL), v Sloveniji in tujini.

Sobota, 8. 9. 2012, ob 9.00 uri, igrišče Veliko Mlačevo pri Grosupljem, nastopajo ekipe: Žalna, Krka, Višnja Gora, Račna, Ivančna Gorica, Vuko, Grosuplje, San Remo

Od ustanovitve ekipe leta 1985 in registracije kluba leta 1987 je bil dolgoletni predsednik kluba in kapetan ekipe. S svojimi nastopi in prizadevanji v vlogi funkcionarja kluba je bil zgled svojim in številnim drugim igralcem malega nogometa. Zadnja leta življenja je Zoran Vićentić (1963 – 2010) preživel v Žalni.

 

 

ŠD Žalna

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.