Zabojček knjig

Vam doma polico zaseda kupček knjig, ki jih ne potrebujete več? Potem vam novi projekt Zavoda Drevored lahko priskoči na pomoč. Še bolj veseli pa ga boste vsi knjižni navdušenci.

Sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig razsvetljuje glavo.

Mongolski pregovor

Ideja o projektu “Zabojček knjig” se je porodila na našem sejmu knjig in druženja Knjige in malinov’c, po katerem nam je ostal kar zajeten kup podarjenih knjig. Veliko je bilo obiskovalcev, ki so nam želeli podariti še več knjig, zato smo si zamislili projekt, s katerim bi številnim knjigam poiskali nove bralce. Naj knjige krožijo in nam delajo družbo ob kavi, v čakalnici … V ta namen smo pripravili lesene zabojčke v katerih bodo knjige  na voljo vsem, ki si jih želite.

Kako? Knjigo preprosto vzamete, jo kasneje vrnete ali pa tudi ne. Seveda lahko v zabojček prinesete tudi vaš kupček knjig, ki ga ne potrebujete več. Za večje količine podarjenih knjig se obrnite na Zavod Drevored.

Kje? Zabojčki knjig so že razporejeni po različnih javnih prostorih po občini Grosuplje. Lokacije bomo sproti dodajali, zato jih spremljajte. Če imate idejo, kam še postaviti zabojček knjig, nam jo sporočite.

 

Zabojčke knjig lahko najdete na naslednjih lokacijah:

Kavarna Europa, Grosuplje

Kongo, Grosuplje

Pupa Pub, Grosuplje

Torpedo bar, Grosuplje

Železniška postaja, Grosuplje

Pizzerija Brajda, Šmarje – Sap

Projekt “Zabojček knjig” je nastal s sodelovanjem:

 

Irena Gantar, foto: Drevored.si

Preberite tudi

One Response to "Zabojček knjig"

 1. Lidija Godec says:

  Pozdravljeni!

  Glede tehle zabojčkov – mogoče bi raje imeli hiške in bi se uporabljale kot knjigobežnice – prineseš eno knjigo in vameš drugo in tako knjige skozi krožijo. Kar precej jih je že po Sloveniji, v Grosuplju pa še vedno nobene

  Lep pozdrav!

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.