Vid Valič l Stand up Grosuplje 6 – RAZPRODANO!

Na 6. tradicionalnem večeru smeha Stand up Grosuplje bomo tokrat gostili komika in voditelja Vida Valiča. Redki ga ne poznajo, a vendar ga velika večina še vedno pozna le s TV ekranov. O tem, da je odličen in izkušen komik tudi v živo, se lahko (ponovno) prepričate. Na odru bo Vid gostil še dva odlična komika Saša Stareta in Mirzo Tvrtkovića. 

Vid Valič bo z gosti nastopil na 6. Stand up Grosuplje v petek, 17. 2. 2017, ob 19.30 v Kulturnem domu Grosuplje, Adamičeva cesta 16, Grosuplje.

Vstopnice cena: 13 eur/10* študentska / 15 eur na dan predstave.

POZOR, sedežni red ne velja, kljub temu, da je na vstopnicah natisnjen!!!

Informacije in rezervacije vstopnic: 01/786 40 28; grosuplje@kultura.si

Predprodaja: vsak torek in četrtek med 12:00 in 16:00 v pisarni ZKD Grosuplje. (Kulturni dom vhod zadaj) vsako sredo med 17:00 in 19:00 na blagajni Kulturnega doma Grosuplje. *Študentske vstopnice lahko kupite člani ŠK Groš v času uradnih ur na sedežu kluba. Število študentskih vstopnic je omejeno!

Vid Valič…

vid-valic_mala

je improvizator, komik, igralec, voditelj in oboževalec ananasa.  V Los Angelesu se je izobraževal v treh različnih igralskih studiih, prav tam pa je ideja o profesionalnem ukvarjanju s stand-up komedijo dobila tudi svoja krila. Vid je železni repertoar vseh sezon šova Slovenija ima talent, nastopil je v številnih odrskih uspešnicah (Do nazga, Udar po moško 1 in 2…) in velja za eno najbolj vročih imen slovenske stand-up komedije. Zato ni čudno, da je na njegov račun padel tudi prvi slovenski ROAST ali ŽAR, v katerem sta sodelovala tudi oba Vidova gosta na večeru smeha …

Sašo Stare…

saso-stare_mala

je igralec, improvizator, novinar, animator, študent filozofije in teologije. Sašo je izkušen komik, začel je v Improligi, igral v Šentjakobskem gledališču, posodil svoj glas Ninja želvi in stopil tudi v voditeljske čevlje, saj je v letošnji sezoni oddaje Slovenija ima talent odvodil celotno zakulisje oddaje. S četvorcem Skečoholiki so lani na portalu Voyo s svojimi skeči postavili rekordno gledanost.

Mirza Tvrtković…

mirza_mala

nima odmevnih titul, ali zanje ne izvemo, ker o njem ni veliko na internetu, Mirza nima niti Facebooka, a med poznavalci stand up komedije slovi kot odličen komik, saj mu na tem področju ne manjka odmevnih nastopov (Lent, Teden mladih…).  S simpatičnostjo in šalami na račun svojega imena in porekla se vam bo hitro prikupil.

Po dogodku imate v Pupa pubu z vstopnico Stand up Grosuplje 6 prvo pijačo za pol cene. Katerokoli! Kot vsako leto.

Vid Valič je prvi slovenski komik, ki so si ga kolegi (tudi Sašo in Mirza) privoščili na Roastu, podzvrsti stand up komedije  v kateri osebe iz sveta znanih in slavnih na zbadljiv, provokativen in hudomušen način počastijo drugo slavno osebo z namenom zabavati občinstvo. Zabeležila ge je tudi TV kamera …

roast-cover

 

Organizacija…

drevored

logoZKD

Glavni pokrovitelj …

DonDon-Znaki_Pekarna-Grosuplje-DonDon

Sponzor …

pupa


Irena Gantar, foto: FB

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.