Veliko se nas je prišlo pogret – decembrsko druženje 2016

Tradicionalno decembrsko druženje za vse generacije, ki ga je že četrto leto zapored organiziral Zavod DREVORED, postaja iz leta v leto bolj obiskano. Zagotovo temu botruje pester in kvaliteten program, svoj piskrček je letos s svojo simpatično promocijo pristavil tudi pujsek, kakor ljubkovalno imenujejo starodobnik Citroen HY.

Stari pujsek se je cel teden pred dogodkom vozil po Grosupljem in vabil na sobotno druženje. Skupaj s starim “šporhetom” na drva sta bila na dogodku zvezdi večera, saj sta na slednjem cel večer brbotala kuhanček in čajček za vse, ki so se prišli pogret. Dišalo je tudi po taborniških palačinkah in picah iz Pizzerije Kovačija. Za izzivanje sreče so na dogodku poskrbeli strelci z igro kolo sreče. Lepo, zelo lepo smo se imeli in veliko nas je bilo.

Prid’ se pogret, decembrsko druženje Zavoda Drevored je bilo v soboto, 17. 12. 2016, od 16.00 dalje na Adamičevi ploščadi v centru Grosuplja.

Zabavali smo se ob pestrem programu, ki smo ga izpeljali s pomočjo podpornikov in prostovoljcev. Naš improvizirani oder smo otvorili z otroško predstavo, v kateri smo s Snežno kraljico in čarovnikom pričarali sneg in priklicali dedka Mraza. Adamičeva ploščad je pokala po šivih in tudi dedek Mraz je komaj uspel razdeliti dobrote iz Pekarne Grosuplje, ki jih je v svojem košu prinesel za vse pridne otroke. Otroško veselje je podaljšal še plesni klub SPOT s svojimi plesnimi vragolijami.

Predstavo in obisk dobrega moža je omogočila SMC Grosuplje. Hvala!

Dan se je prevesil v večer in temperature so padle krepko pod ničlo. Na odru je Matej iz dueta Double Tej ogrel publiko z dobrimi “štiklci”, glasbo si je občinstvo lahko izbralo kar samo iz menuja skladb. Za njim so oder zavzeli lokalni glasbeniki, ki slišijo na ime CAVA. Obetavni mladci so številno občinstvo zazibali v blues-funk-rock ritmih, ki so bili  glede na nizke temperature morda premalo poskočni. A najbolj zagreti smo ostali do konca in večer zaključili pozno.

Koncert in mlade lokalne glasbenike CAVA je podprl Študentski klub Groš. Hvala!

Veseli smo, da skupaj ustvarjamo živahno mesto, kar nam brez podpornikov in prostovoljcev ne bi uspelo. Izvedba dogodka je seveda povezana tudi s številnimi stroški, veseli smo, da je tudi zaradi dobrega obiska in podpore obiskovalcev letošnji dogodek finančno pozitiven. Prireditev je kot pokrovitelj sofinancirala Občine Grosuplje z 300 eur. Zadovoljni smo tudi, da je Strelsko društvo Grosuplje, ki se nam je na dogodku pridružilo z igro kolo sreče, pridobilo sredstva za nakup opreme za svoj podmladek.

V imenu Strelskega društva Grosuplje, se vam zahvaljujemo, da ste nam omogočili prijetno druženje v vaši sredini na prireditvi Prid’ se pogret . Kolo sreče se je zavrtelo kar 323-krat. Izkupiček (646 eur) bomo namenili za nakup novih tekmovalnih pušk. Hvala tudi vsem občanom, ki so tako pridno metali pikado na vrteče se kolo sreče.

Sodelujemo z …

obcina

smc-grosuplje

gros

pekarnagrosuplje

 Irena Gantar, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.