Uspešen Dobrodelni bazar – Gremo na morje

Bil je tak kot se za bazar spodobi: živopisan, glasen, dišeč, s pestro ponudbo, dinamičnim trgovanjem in veselim druženjem. No, barantalo se pa ni, kvečjemu so se zneski zaokroževali navzgor. Največjo vrednost pa je bazarju dala povezanost meščanov v dobrodelnosti, ki je bila osnovni namen druženja.

 

Kako ne bomo srečni in zadovoljni prav vsi? S skupnimi močmi in voljo in vsak s svojo vlogo smo na Bazarju s prodajo zbrali  1. 347,00 evrov.  Nekaj imamo še naročil in če dodamo še že dobljena in obljubljena finančna sredstva, bo skupen dosežek približno 2.200,00 evrov.

Zbrala se je res pisana ponudba in družba mnogih donatorjev, prostovoljcev ter kupcev. Vsak je prispeval po svojih možnostih in željah. Po zaslugi vseh, ki smo stopili skupaj, bo kar nekaj otrok iz naše občine jeseni  s sošolci delilo lepe spomine na počitnice. In to največ šteje! Radi bi se zahvalili vsakemu posamezniku, vendar ne gre, bilo vas je veliko in kaj lahko bi koga po krivici izpustili. Sicer pa, saj nismo delali zato, da bi se hvalili!? Vsak v sebi nosi zadovoljstvo, da je pripomogel k nečemu plemenitemu. Bilo je prvič, da smo skupaj ustvarili nekaj takega in vsekakor ne zadnjič. Izmenjali smo si že mnogo predlogov in idej za naprej. Želja, da tovrstno delovanje dobi tradicijo, je močna, če ne kar zavezujoča.

Več o utripu bazarja naj pove fotogalerija:

Skupaj s Centrom za socialno delo že nastaja seznam otrok in počitniških lokacij, kamor jih bomo napotili. Podrobno finančno poročilo bomo objavili po končni potrditvi in plačilih, ki jih bo Zavod Drevored izvršil direktno izvajalcem letovanj za posamezne otroke.

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.