STARO ZA NOVO l komedija

Predstavnika dveh generacij komikov iz oči v oči skupaj na odru. Vabljeni na epidemijo smeha v Kulturni dom Grosuplje, kjer bomo izvedeli “Na kom zares stoji svet?”.

Komedija Staro za novo bo v soboto, 18. 3. 2017, ob 19.30 v Kulturnem domu Grosuplje, Adamičeva cesta 16, Grosuplje.

Vstopnice cena: 13 eur / 15 eur na dan predstave.

Informacije in rezervacije vstopnic: 01/786 40 28; grosuplje@kultura.si

Predprodaja: vsak torek in četrtek med 12:00 in 16:00 v pisarni ZKD Grosuplje. (Kulturni dom vhod zadaj) vsako sredo med 17:00 in 19:00 na blagajni Kulturnega doma Grosuplje. 

STARO ZA NOVO - Komedija za stare in mlade

Produkcija, scenarij, igra, režija: Boris Kobal in Tin Vodopivec

Predstavnika dveh generacij komikov iz oči v oči skupaj na odru. O staranju. O mladosti. O tehnologiji. O ljubezni. Kdo se na koga šlepa? Kdaj lahko rečemo, da smo stari in do kdaj smo mladi? Na kom zares stoji svet? Lahko stari in mladi sploh živijo v sožitju? Komedija STARO ZA NOVO se na sproščen in duhovit način loteva večne tematike sinergije mladih in starih, (ne)sprejemanja moderne tehnologije in (ne)soočanja s hitrim tempom življenja – pa tudi aktualne teme zapuščine ene generacije drugi. Moči sta združila žlahtni opazovalec in komentator družbe ostrega jezika, BORIS KOBAL, ter eden najbolj prodornih motorjev regionalne stand-up scene, TIN VODOPIVEC.
Po predstavi bo sponzor predstave Kavarna EUROPA pogostila vse obiskovalce (z vstopnico) s kozarcem (1dcl) belega ali rdečega hišnega vina ali s sokom.

Vsega je kriv Mario!

Komika sta se spoznala na snemanju oddaje Moja Slovenija, kjer je Tin hotel duhovičiti, a ga je Boris hitro pospravil v žep. Po daljšem prepričevanju in modri kuverti je Boris le privolil, da se Tinu pridruži na odru v avtorski predstavi, ki se je medila kar nekaj časa. Kljub temu, da je med njima 30 let razlike, drug na drugega gledata kot na konkurenco, občasno pa sta tudi prijatelja.

Kdo je Boris?

Od kultnega TV Popra do soustvarjanja udarnih nedeljskih TV-šovov, od gledališča do stand-up komedije. Desetletja na sceni. Dobitnik več nagrad v pikadu.

Kdo je Tin?

Resno, kdo je Tin? Nastopal je po Ameriki in okrog po Evropi, v republikah bivše Juge, večkrat osvojil okroglo dvorano Cankarjevega doma, je tudi rekorder v dotikanju plošče z roko – tapkanju.

Vabljeni na uro in pol smeha. Smeh je zdrav, še posebej v družbi, saj je dokazano nalezljiv. Zvok tujega smeha aktivira del v možganov, ki ga ne moremo nadzorovati.

Organizacija…

drevored

logoZKD

Sponzor …

Cafekavarna_POPRAVLJEN-brez ozadja (2)

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.