STAND UP Grosuplje navdušil

Nedelja, tih deževen dan se je za obiskovalce stand up večera zaključil z dvemi urami smeha. 250 obiskovalcev, pet nastopajočih, en mikrofon in enkratno vzdušje, ki je vladalo v avli OŠ na Tovarniški. 

 

STAND UP Grosuplje; Nedelja, 15.4.2012 ob 19.00; nastopajoči: Boštjan Gorenc Pižama, Andraž Purkat, Uroš Kuzman, Lucija Ćirović, Perica Jerković; organizacija: Zavod DREVORED

Pet komikov nam je pripravilo odličen večer, tako ga je v anketi  ocenila večina obiskovalcev. Večer je s svojimi komičnimi vložki povezoval Boštjan Gorenc Pižama, nasmejal publiko na račun politikov, samega sebe, metalcev in tudi nas organizatorjev. Kot prvemu je predal mikrofon lokalcu Šmarčanu Andražu Purkatu. Andraž je na sceni novinec in se je kljub pritisku domače publike odlično odrezal. Uroš Kuzmanmatematik, ki se s to zvrstjo komedije ukvarja komaj leto in pol,  je prekosil vsa naša pričakovanja. Skromna odrska drža, simpatičen velenjski naglas in odličen humor so aduti s katerimi je na odru zablestel. Verjetno je marsikdo ob napovedi Lucije Ćirović pričakoval čistilko Fato iz serije TV Dober dan in med nastopom presenečen ugotovil, da je Lucija še veliko bolj zabavna kot njen televizijski lik. Na odru je upravičila sloves, da velja za eno od pionirk stand up komedije pri nas. Večer je zaključil Perica Jerković, čakala ga je naporna naloga: po dobri uri in pol smeha iztisniti iz občinstva še več smeha. V uspeh izkušenega komika nismo niti podvomili. Perica je s svojimi imitacijami in pismom bivši punci skromno rečeno navdušil.

To je bil prvi STAND UP Grosuplje, še se bomo smejali! Hvala vsem za obisk in pozitiven odziv, veseli bomo tudi kritik, da bomo lahko boljši.

 


Nekaj odzivov s FACEBOOKA:

“Hvala za odličnjaški večer…smeh je res fajn šport!” Jaz Jožefina Ti Napoleon

“Super večer, z dozo polno smeha Totalno VREDNO zapravljenih 10 evr! Hvala za organizacijo.”  Nena Marolt

“Dragi Drevored!!Super ste tole izpeljali – le tako naprej!” Jana Škrjanec

“Meni je bilo noro dobro! Hvala!” Martina Zaletel

“Hvala ekipi Drevoreda za odlično aktiviranje mesta Grosuplje. V zelo kratkem času ste meščanom Grosuplja predstavili zelo zanimive ljudi in projekte. Z Drevoredom je Grosuplje boljše kot je bilo.” Mirjana Jarc

 

Še enkrat hvala sponzorjem dogodka in Metki za “šik” zaveso!

 

 

Irena Gantar, foto in video: Drevored

Preberite tudi

3 Responses to "STAND UP Grosuplje navdušil"

 1. Eva R says:

  Čisti desetki dam Pižami in Kuzmanu =)))

   
  Odgovori
 2. Mižek says:

  Ful dobri so bli, pa polna dvorana! Haloo!
  Sam čak mal, a ni bil včerej še en video gor? Sem hotel kolegu pokazat kva je zamudu…???
  Kdaj bo naslednji podobn šov?

   
  Odgovori
  • Andrej Brezec says:

   Ja, Mižek, video smo morali zaradi želja komikov umakniti. Saj razumeš, da ne želijo prodajati starih štosov? Kaj bo naslednji dogodek, težko rečemo, imamo pa namen, da STAND UP Grosuplje postane tradicionalen.

    
   Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.