Stand up Grosuplje 2017 l Vid, Sašo in Mirza brez jajc na odru

Dvorana šestega Stand up Grosuplje je bila razprodana že teden dni pred dogodkom, priznavamo, da predvsem zaradi TV zvezdnika Vida Valiča. A vsi trije nastopajoči so gladko upravičili dejstvo, da se je bilo za mesto v dvorani tokrat res vredno potruditi. Skoraj dve uri smeha je bil odličen začetek konca tedna.

 Stand up Grosuplje 6 je bil v petek, 17. 2. 2017, ob 19:30 v Kulturnem domu Grosuplje.

Da najprej pojasnimo namerno zavajajoč in pozornost vzbujajoč naslov. Večer je pričel Mirza Tvtković, ki nas je nasmejal predvsem na svoj račun. Obiskovalce je pozval, da svoje mnenje o šalah na odru sporočijo kar na prastar način in mednje razdelil nekaj paradižnikov in škatlo jajc … potem pa mikrofon predal Sašu Staretu, he, he. A Sašo iz dvorane ni dobil jajc, pač pa obilo spontanih navalov smeha in aplavzov, včasih tudi le na račun svojega simpatičnega smeha. Oba komika sta dvorano odlično ogrela. Napis “Stand up Grosuplje” je ironično, in lahko rečemo že tradicionalno, omahnil z zavese, še preden je na oder prišel Vid Valič. Vid velja za eno najbolj vročih imen slovenske stand-up komedije in hitro ti postane jasno zakaj. Njegov nastop je povsem samozavesten, poln komunikacije s publiko in jasno pokaže vso njegovo odrsko kilometrino.

Obujanje šal in prepričevanje tistih, ki ste večer zamudili, verjetno na tem mestu ne bi imelo prav nobenega smisla. Lahko pa vas povabimo na novo dozo smeha.  Hvala vsem obiskovalcem za vzdušje in Pupa Pubu za lušten afterparty.

Dodajamo še nekaj odzivov obiskovalcev s Facebooka:

Jajca nisem vrgla … torej je bilo kul! Afterparty v Pupi je bil pa tudi super!!! (Urška)

Super je blo. Se sploh ne morem odločit, kdo mi je bil najboljši. Legende vsi trije. (Nina)

Toptoptoptop.!!!!! Meene še dons use boli od smeha! (Monika)

Zakoon!! Takile večeri bi lahko bili bolj pogosti. (Danka)

Skoraj mi je zmanjkalo solz, tistih smejalnih, seveda. (Ana)

Super je bilo, pa saj smo že navajeni, da dobro organizirate. (Vilma)

Organizacija…

drevored

logoZKD

Glavni pokrovitelj …

DonDon-Znaki_Pekarna-Grosuplje-DonDon

Sponzor …

pupa


Irena Gantar, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.