Prid’ se pogret – tretjič

Decembrsko druženje, lahko rečemo, je postalo že tradicionalno. Žal tudi letos brez prave tete Zime v beli obleki.

No, smo pa tokrat imeli meglo, ki je poskrbela za posebne efekte na improviziranem odru v centru mesta. Začeli smo z obiskom dedka Mraza, katerega kolen niso greli samo najmlajši. V ozadju sta medtem vragolije že zganjala škrat in snežak, dišalo je po palačinkah, »šporhet« na drva je ponujal odlično kuhano vino, čaj in nadvse prijazno postrežbo naših prostovoljk.

Decembrsko druženje “Prid’ se pogret” je bilo v soboto, 19. 12. 2015, med 15.30 in 24.00 uro na Adamičevi ploščadi v centru Grosuplja.

Na sprejemu smo fotografirali prav vsakega otroka, ki ga je obdaril dedek Mraz. Če želite fotografijo, nam pišite na info@drevored.si

Mladinski svet Grosuplje je s spretnostno – šaljivimi igrami za srečo zbiral donacije obiskovalcev, ki  jih je oplemenitil s svojimi sredstvi ter tako za dobrodelnost namenil kar 1.400 EUR. Otroci so zarajali in zaplesali pod vodstvom Plesnega kluba Spot. Uvod v glasbeni del programa so prevzele pevke ŽPZ Biser, predale štafeto bandu Plužni filozofi, le-ti pa so za zadnjo – bolj žurersko etapo – mikrofon predali duetu DoubleTej, ki vztrajno postaja ljubljenec domačega občinstva.

Taborniki RLA Grosuplje so se cel dan trudili s srečelovom in ga uspešno zaključili (skupaj s prostovoljnimi prispevki) pri številki 830 EUR, ki jih bodo namenili za udeležbo na mednarodni odpravi naslednje leto v Franciji.

Skupaj smo organizirali in preživeli še en čudovit dan. Hvala vsem na odru in za odrom, za pultom in za “šporhetom”, vsem, ki ste kuhali, pekli, nosili, “šraufali”, prodajali, peli in igrali … Skratka, hvala vsem prostovoljcem, brez vas ne bi šlo. Bilo je naporno, vendar poplačano s stotinami srečnih obrazov vseh generacij. Finančno je dogodek kar velik zalogaj, približno tretjino stroškov je s pokroviteljstvom v višini 300 EUR sofinancirala Občina Grosuplje. Hvala tudi vsem sponzorjem in donatorjem.

Pri izvedbi srečanja so sodelovali in pomagali:

 

 

 HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.