Prid’ se pogret – decembrsko druženje 2015

Psssst! Nikomur povedat! V Grosuplje prihajajo dedek Mraz, škrat in snežak, potem pa še en kup dobre glasbe za odrasle otroke. Na starem šporhetu bo spet zabrbotal dobri praznični kuhanček, dišalo bo po palačinkah, dobre družbe pa zagotovo ne bo manjkalo. Se vidimo! Seveda lahko poveste naprej (-:

Pridite se pogret v soboto, 19. 12. 2015, od 15.00 dalje na Adamičevo ploščad v centru Grosuplja. Organizator: Zavod DREVORED.

taborniki-srecelovGrosupeljski taborniki bodo na dogodku pripravili tudi srečelov, katerega izkupiček bo namenjen njihovi odpravi na mednarodno taborniško akcijo Roverway, ki tokrat poteka v Franciji in na 4 leta združi več kot 5000 tabornikov iz celega sveta. Taborniki bodo veseli podarjenih artiklov za srečelov, njihova vrednost naj bo vsaj 3€, naj bodo novi in uporabni.

PROGRAM (BOMO ŠE DOPOLNJEVALI):

Kako se lahko vključite? Vabimo vse, ki imate kakršnokoli idejo za sodelovanje, da se nam javite in pridružite pri soustvarjanju srečanja.  Pridruži se nam kot prostovoljec pri izvedbi dogodka. Javite se nam na info@drevored.si

kolaz-ponudbe

_4eabb61cf1eeb

Ob 15.30 DEDEK MRAZ
Obiskal nas bo dobri mož, ki bo ravno to soboto priromal izpod Triglava, kjer sta z gospo Zimo in gozdnimi živalmi že od prejšnjega leta zavijala darila za pridne otroke. Z njim se bomo pomenili o pomembnih rečeh in morda bo imel v žepu spet kakšne sveže dišeče dobrote za “tapridne” otroke. 

skrat-in-snezak

Ob 16.30 ŠKRAT IN SNEŽAK / interaktivna animacija za otroke / Rekreacijsko – ustvarjalno društvo Eleja

Zabava za vse male in velike otroke, ki se veselijo prazničnega časa. Spretneža bosta pokazala kaj vse znata in kakšen trik in domislico delila tudi z nami. Interaktivna zabava zagotovljena. V časopisu Večer so zapisali, da sta Brata Malek iz ustvarjalnega društva Eleja navihana dvojčka, menda razposajena po svoji babici, ki otroke preprosto navdušita. 

igre-za-srecoOd 17:30 dalje IGRE ZA SREČO  / Mladinski svet Grosuplje (MSG)

MSG – Mladinski Svet Grosuplje sestavljajo grosupeljska društva namenjena mladim. Tudi letos bodo pripravili zabavne igre za obiskovalce, ki so atraktivne še posebej za gledalce (npr. ciljanje kart v lubenico, stresanje zvončkov s škatle nad zadnjico, pihanje voščilnic čez rob, okraševanje smreke v paru…). 

Ob 18.00 plesne vragolije s PK SPOT

ŽPZ-BISEROb 19:15 accapela pevska poslastica / ŽPZ Biser

Ženski pevski zbor Biser ne obljublja zgolj ubranega petja, marveč s seboj prinaša tudi vedrino in iskreno veselje do odkrivanja novih sozvočij, ki ga z veseljem delijo z občinstvom. Punce obljubljajo nekaj uradnih pesmi, potem pa še kako ponarodelo od Slaka … Ker dober glas seže v deveto vas, o njih pogosto piše tudi Drevored

pluzni-filozofiOb 20:00 PLUŽNI FILOZOFI / www

Poznavalci jih uvrščajo med INDIE rockerje. Igrajo avtorsko glasbo. So iz Vrhnike, v glasbi pa so že vsi člani vrsto let: bobnar je razbijal pri Raciji, kitarist in basist pri KoreEna, Pacienti sobe 913, vokalistka pa se je tudi že kalila v nekaj manj znanih neformalnih zasedbah. In zakaj ravno oni? Ker njihovo bas kitaro vihti Ivo Dovič, ful legenda, učitelj z OŠ Brinje Grosuplje.  

double-tejOd 21.00 dalje veliko dobre glasbe z DOUBLE TEJ

DoubleTej, Matej in Timotej, skratka dvakrat Tej, dva vokala, dve kitari, obljubljata pa dvojno zabavo s preigravanjem priredb znanih jazz, rock in pop komadov.

Klik za utrinke iz prejšnjih let…

2013

2013

2014

2014

Pri izvedbi srečanja sodelujejo in pomagajo:

 

 

 HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!HVALA!

 

Irena Gantar, grafika: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.