Help! The Beatles Tribute in Combo Big Banda Grosuplje l Koncert

HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim vzdušjem ter veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Skupna je za koncert v Grosupljem združila moči z Big bandom Grosuplje, tako da bo ta koncert še posebej zanimiv in malce drugačen!

 

V petek, 2. 2. 2018, ob 19:30, Kulturni dom Grosuplje, Vstopnice: redna cena: 15 € / študentje, upokojenci: 10 € / grosuplje@kultura.si, T:01/786 40 28

HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim vzdušjem ter veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in obenem energičnimi izvedbami skladb skupine The Beatles, bodo HELP! A Beatles Tribute v vas vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Koncert vsebuje zaščitne znake skupine The Beatles, vključno s kostumografijo ter glasbenimi inštrumenti, uporaba slednjih pa omogoča rekonstrukcijo kvalitete zvoka skupine The Beatles, ki publiko ponese nazaj v šestdeseta.

HELP-Run-(photo-by-Urska-Batistic)

Skupina HELP! A Beatles Tribute se redno pojavlja na odrih Slovenije, Nemčije, Švice, Belgije, Nizozemske, Španije, Avstrije, Italije, Hrvaške ter Rusije. Avgusta 2015 so bili fantje povabljeni tudi v Liverpool v Angliji, na festival Inernational Beatleweek, ter tam nastopili na devetih koncertih, marca istega leta pa v Obertauern v Avstriji, kjer se je odvijala petdeseta obletnica snemanja celovečerca skupine The Beatles – “HELP!” Naj bodo festivali, koncertne dvorane, klubi, kazinoji ali poslovne zabave, HELP! občinstva ne pušča ravnodušnega.

kolaz-beatles-tribute-band

Na koncertu skupine boste lahko slišali izvedbe klasik iz zgodnje, pa vse do kasnejše ustvarjalne dobe legendarnih The Beatles, kot so Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Hey Jude in še mnoge druge. Pridite na koncert skupine HELP! A Beatles Tribute in se prepustite glasbi, ki je za vedno spremenila svet!

Skupna je za koncert v Grosupljem združila moči z Big bandom Grosuplje, tako da bo ta koncert še posebej zanimiv in malce drugačen!

 

Vabljeni!

BBG, foto: Urška Batistič

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.