Galerija prejetih del na 1. fotografski natečaj Grosuplje l Nastaja mesto

Odziv fotografskih navdušencev na prvi fotografski natečaj Grosuplje na temo Nastaja mesto je bil, odkrito povedano, pod pričakovanji.

Vendar, kakorkoli že, do 1. 10. 2014 smo prejeli 20 fotografij 8 avtorjev. Vsa dela in spremljajoče podatke smo predali tričlanski strokovni komisiji, ki bo v naslednjih dneh v skladu s svojimi kriteriji ocenila fotografije. Končne rezultate bomo objavili najkasneje 14. 10. 2014.

Svojo oceno in glas za fotografijo po vašem izboru lahko oddate tudi uporabniki socialnega omrežja Facebook, kjer bo glasovanje potekalo do 10. 10. 2014, in sicer po sistemu, da zmaga tista fotografija, ki bo prejela največ »všečkov«. Avtor te fotografije bo nagrajen s praktično nagrado po izboru bralcev v vrednosti 100 €.

V galeriji objavljamo vsa prispela fotografska dela na temo Nastaja mesto:

logo-občina-grosuplje

Glavni pokrovitelj natečaja je Občina Grosuplje

Strokovna komisija:

Barbara Čeferin, fotografinja in samostojna galeristka

Peter Irmanprofesionalni fotograf

Vasja Ambrožičoblikovalec in ljubiteljski fotograf

Podelili bomo tri nagrade strokovne komisije:

1. NAGRADA je denarna nagrada v vrednosti 300 EUR.

2. NAGRADA je praktična v vrednosti 150 EUR.

3. NAGRADA je praktična v vrednosti 50 EUR.

Podelili bomo tudi nagrado po izboru bralcev:

NAGRADA po izboru bralcev je praktična v vrednosti 100 EUR

Izmed izbranih 20 del bo potekalo tudi glasovanje na socialnem omrežju Facebook za nagrado po izboru bralcev. Glasovanje bo potekalo od 6. do 10. oktobra, zmagala bo fotografija, ki bo v tem času prejela največ »všečkov«. Rezultat bo objavljen do 14. oktobra na portalu drevored.si.

Ostali pokrovitelji natečaja

logotip-3a

vidal_fotonatecaj_2014

logotip mixilab nov

Splošne določbe

Nagrajenci bodo objavljeni na portalu drevored.si in obveščeni po spletni pošti. Avtorji s sodelovanjem na natečaju soglašate, da lahko organizator vse prejete materiale v povezavi z nagradnim natečajem brez omejitev uporablja na svojih spletnih straneh, na razstavi in drugih materialih, vendar le v povezavi z natečajem. Avtor jamči, da je prijavljeno delo v celoti njegovo avtorsko delo ter da z njo ni kršil nobenih avtorskih pravic in/ali katerihkoli drugih pravic tretjih oseb. Komisija se lahko odloči, da določene nagrade ne podeli.

Davki od nagrad 

Nagrajencem se po Zakonu o dohodnini, kot velja na dan sprejema teh pravil, vrednost dobitka v natečaju oz. nagradnem žrebanju, ki presega 42 EUR, všteva v davčno osnovo. Organizator bo obračunal in plačal akontacijo davka od denarne nagrade v skladu z veljavnimi predpisi. Akontacija dohodnine bremeni nagrajenca, bruto vrednost nagrade (to je vrednost, ki je enaka izročeni nagradi, že povečani za akontacijo dohodnine) pa bo organizator poročal davčnemu organu. Plačilo dohodnine od darilnega bona je obveznost nagrajenca. Morebitne druge davčne obveznosti bremenijo nagrajenca. Vsi nagrajenci morajo organizatorju zaupati potrebne podatke za poročanje davčnemu organu.


Zavod DREVORED, foto: freeimages.com

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.