Pohvala in zahvala

Zato, ker so tovrstne pohvale redke, z veseljem objavljamo kratko sporočilo in fotografije anonimnega občana s Cikave.

Vedno radi zelo hitro pokritiziramo, če nam kakšna stvar ni všeč, za pohvalo pa smo bolj redkobesedni. Mislim pa, da je prav, da če je kaj dobro narejeno, da to tudi pohvalimo.  Tako si zasluži pohvalo in zahvalo Javno komunalno podjetje Grosuplje za redno in hitro čiščenje snega na pločniku na relaciji Grosuplje - Cikava. Pločnik vse več uporabljamo tako mi, ki smo že v jeseni življenja kot mlade mamice z otroki ter tudi tekači rekreativci. Zato smo še toliko bolj veseli, ko po celonočnem sneženju lahko zakorakamo po že spluženem pločniku.”

Še enkrat lepa hvala,

Hvaležni občan

 

Dodajamo preko cele zime aktualno obvestilo JKP Grosuplje:

Prebivalce občine Grosuplje obveščamo, da lahko brezplačno dvignete sol za posipanje poledenelih javnih površin pred stanovanjskimi objekti.

Vsako gospodinjstvo lahko dvigne do 15 kg soli na zimsko sezono, prevzemnik se mora izkazati z osebnim dokumentom.

Sol se bo izdajala v sprejemnici Javnega komunalnega podjetja Grosuplje, Cesta na Krko 7, vsak delovni dan med 6.30 in 9. uro, v soboto pa med 8. in 12. uro.

Sol je pakirana v plastične vreče, kljub temu morajo prevzemniki poskrbeti za ustrezno transportno posodo.

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.