Inventura najbolj branih v letu 2017

Predstavljamo vam seznam najbolj branih objav na našem portalu v letu 2017. Nesporni zmagovalec je “kip” konjička, ki je našel prostor tudi v veliko večjih medijih, kot je naš.

Konec leta ponavadi delamo take in drugačne inventure. Tudi mi smo se ozrli nazaj in pogledali katere teme so bile v preteklem letu najbolj brane in odzivne. Zmagovalec je “kip” konjička, čigar postavitev, izvor in umestitev je precej razburila lokalno javnost. Posmehovali pa so se ji tudi širše. Članek z naslovom Podarjenemu konju se ne gleda v zobe … Ali pač!?   je od junija meseca, ko je bil objavljen, prebralo 5.924 bralcev. Tema še vedno sproža polemike, zgražanja, nezadovoljstvo in tudi satiro. Na naši Facebook strani beleži kar pester odziv.

Drugo mesto po branosti – a z največ komentarji – zaseda članek Konec popolnoma brezplačnega parkiranja v Grosupljem. Na tretjem mestu pa sledi tema iz črne kronike, katera je ponavadi najbolj brana: Drzna tatvina v Grosupljem, bodite previdni!

Lestvica najdeset:

1. mesto: Podarjenemu konju se ne gleda v zobe … Ali pač!?

kip_konja_grosuplje_naslovnakip_konja_grosuplje_naslovna

kip_konja_grosuplje_naslovna

Irena: Grozljivo, kič od kiča. Absolutno brez umetniške vrednosti, zastarelo in pasé. Vizije ni, ker postaja to bolj podobno “Podarim-Dobiš” in potem imamo taka skrpucala od izdelkov, kot je to in tisti rotarijski konj na sosednjem krožišču. Če imaš denar, še ne pomeni, da imaš tudi umetniški okus!

2. mesto: Konec popolnoma brezplačnega parkiranja v Grosupljem

konec_popolnoma_brezplacnega_parkiranja_grosuplje

Nedvomno se bo z vsemi temi spremembami povečal tudi pritisk na zasebna parkirišča bližnjih poslovnih ali stanovanjskih stavb, kar bo verjetno sprožilo določene ukrepe lastnikov …

3. mesto: Drzna tatvina v Grosupljem, bodite previdni!

avto_policija

V tem času so »drugi« storilci vstopili v stanovanjsko hišo in iz prostorov odtujili gotovino. Lastnico so oškodovali za nekaj tisoč evrov.

 

Andrej Brezec

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.