Intervjujček s Sašom

 

Grosupeljski osnovnošolci so na pobudo zavoda Drevored pred nedeljskim šovom pripravili s Sašom Hribarjem kratek intervju.

Sašo je s svojo preprostostjo in humorjem v zaoderju hitro ustvaril prijetno in sproščeno vzdušje in s tem mlade novinarje rešil začetne treme. Mogoče se tudi zato učenci niso pustili zmesti provokacijam slavnega humorista in so si upali povrtati tudi v bolj  spotakljive teme, kot sta na primer plonkanje in pitje v osnovni šoli. S pomočjo zaupnih virov (Sašovih bivših sošolcev) so uspeli  izvrtati tudi Sašove športne podvige. Pokukajte v video!

S Sašom so se pogovarjali učenci OŠ Louisa Adamiča Grosuplje: Nina, Veronika, Benjamin in Jure. Mladi igralci so člani Gledališča Hiška, kjer ustvarjajo pod mentorstvom učiteljice Irene Žerdin.

Irena Gantar, video: Zoran Kovačević

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.