Hura, počitnice! Kam pa zdaj?

Veselje otrok ob začetku počitnic večkrat spremlja tudi skrb staršev, kam ali bolje rečeno komu naj zaupajo svojega otroka v času šolskih počitnic. Mnoge družine ta čas izkoristijo za družinske počitnice, včasih na pomoč priskočijo babice, nekateri otroci so dovolj veliki, da zase poskrbijo sami. Kaj pa ostali?

Predstavljamo vam organizirane počitniške aktivnosti za osnovnošolce, ki se bodo odvijale v Grosuplju v času letošnjih zimskih počitnic med 25. februarjem in 1. marcem. Izbira je pestra, zato lahko otroci tudi počitnice preživijo aktivno. Ponudbo bomo sproti še dopolnjevali, zato nam lahko pišete na info@drevored.si.

AKTIVNE POČITNICE ZA OTROKE V FITNES CENTRU OPTIMUM

 

Ekipa FC Optimum bo poskrbela, da bo otrokom med 6 in 10 letom v varnem in sproščenem okolju zabavno .

Kdaj in kje?

25. 02 – 01. 03. 2013, med 07:00 – 16:00 uro v FC OPTIMUM Grosuplje, Industrijska cesta 1g, Grosuplje. Prijave do 21. 02. 2013!

Program:

 
PONEDELJEK, 25. 2.
- spoznavanje otrok/igre spoznavanja
- ustvarjanje lastnih znakov(prepoznavnih)
- kosilo
- športne igre

TOREK, 26. 2.
- športne igre(med dvema ognjema,…)
- ustvarjanje snežne krogle
- kosilo
- štafetne igre(simbolične nagrade)
SREDA, 27. 2.
- gibalne športne igre
- ustvarjanje  mask
- kosilo
- poligon
ČETRTEK, 28. 2.
- igre zaupanja dvojice/pari
- plesno/športni dan (priprave
- kosilo
- nastop pred vrstniki
PETEK, 1. 3.
- športne igre po želji otrok
- ustvarjanje izdelava spominskih albumov z risbicami
- kosilo
- zaključek našega druženja, športne igre, ples, …..

Cena?

20,00 EUR na dan / 95,00 EUR za 5 dni
Cena vključuje dejavnosti po programu ter toplo kosilo in sadno malico v popoldanskih urah.

Info in prijave?

Več informacij po emailu: info@fc-optimum.si ali na tel: 040 15 15 00 pri Ireni Vidmar ali Maji Novak. Prijave do 21. 02. 2013! Največje število otrok v skupini je 12, zato s prijavo pohitite. Najmanjše število otrok za izvedbo programa je 5.

OSNOVNA ŠOLA BRINJE GROSUPLJE

Za učence od 1. do 3. razreda

Med zimskimi počitnicami so učencem Osnovne šole Brinje od 1. do 3. razreda (od 9. do 12. ure) ponudili sledeče dejavnosti:

25. 2. – Senčne in dlančne lutke

26. 2. – Ustvarjalne urice

27. 2. – Izdelovanje mila

28. 2. in 1. 3. – Plesne delavnice

Za učence 7., 8. in 9. razreda

25. in 26. 2. – Kemijski poskusi

Dejavnosti so namenjene izključno učencem OŠ Brinje in so brezplačne. Izvajali jih bodo, če se bo nanje prijavilo dovolj veliko število učencev. Prijave sprejemajo do 18. 2. 2013.
*Učenci modelarskega krožka pa se o dejavnostih in izvedbi med počitnicami dogovarjajo sami z učiteljem modelarskega krožka.

DNEVNI CENTER ZA OTROKE GROSUPLJE

Kdaj in kje?

V času zimskih počitnic so otroci od 4. do 9. razreda vabljeni, da se udeležijo delavnic, ki bodo potekale v Dnevnem centru za otroke Grosuplje.  Delavnice bodo potekale vsak dan med 11.00 in 14.00 uro.

Program:

Ponedeljek, torek in četrtek bodo obarvani kitajsko, s pravim kuharskim priokusom, kot se spodobi za nedavni vstop v kitajsko novo leto. Med drugim bomo  preizkusili naše ročne spretnosti in brusili jezike na različne načine. Prav zato si bomo pripravili kitajske žlikrofe (jiaozi, izg. džjaodz), za katere na Kitajskem velja, da prinašajo srečo in blaginjo.

Srede se bodo razveselili otroci, ki radi ustvarjajo, rišejo in barvajo. S pomočjo domišljije bomo namreč barvali majice. Počitniški teden bomo zaključili z delavnico izdelovanja uhanov in zapestnic iz raznovrstnih pisanih perlic.

Cena?

Udeležba je brezplačna, ravno tako material za delavnice.

Info in prijave:

Prijave za delavnice so obvezne, bodisi na telefonsko številko 040 198 838 ali po elektronski pošti dnevnicentergrosuplje@gmail.com.
Romana Kolenc

DELAVNICE V MESTNI KNJIŽNICI GROSUPLJE

V času zimskih počitnic so organizirane delavnice polstenja, šivanja in barvanja. Delavnice so namenjene otrokom starim od 10 do 15, potekale pa bodo od 10h do 12h.
Zaželjene so predhodne prijave na tel. 01/786 00 20 ali mail: tanja.zavasnik@gro.sk.si
Irena Gantar, foto: sxc.hu

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.