Ena tabla že pomeni pomlad?

Vsekakor je malo banalno pisati članek o tem, da imamo novo oglasno tablo v mestu, ki je nadomestila staro, sesuto. Mogoče pa prav zato, da se ponovno spomnimo situacije na tem področju, o kateri smo pisali že konec lanskega leta. 

Ampak žal je tabla, ki je locirana Pod gozdom, trenutno edini prostor, namenjen brezplačnim objavam društev. Žal za mlado mesto, ki ima ambicije postati sodobno in nespalno naselje, premalo, odločno premalo. Pustimo to, da njena forma  bolj paše v vaško okolje kot v mestno. Pač, bolje to kot nič ali sesuti objekt.

Na “dogodek” nas je opozoril redni bralec, ki želi javno pohvaliti hiter odziv na njegovo kritiko. Pohvala gre Krajevni skupnosti Grosuplje. V tem kontekstu naj spomnimo na obljubo Občine, da bodo to tematiko obravnavali letos spomladi. Nekaj so o tem že diskutirali na zadnji seji občinskega sveta. Upamo na najboljše in na posluh za potrebe neprofitnih organizacij v Grosuplju.

Preberi lanski članek.

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

2 Responses to "Ena tabla že pomeni pomlad?"

 1. Eva says:

  Velike razdalje se prehodijo z malimi koraki : )

  LP,
  Eva

   
  Odgovori
 2. Franc says:

  V zvezi z objavljenimi prispevki o možnosti brezplačnega oglaševanja za društva, bi rad bralce tega portala seznanilz naslednimi mojimi prizadevanji za ureditev tega vprašanja:
  1. Na seji občinskega sveta v prejšnji sestavi, so 30.6.2010 svetniki podprli moj predlog, da se v naselju Grosuplje določijo naslednje lokacije namenjene brezplačnemu oglaševanju
  - pri Mercatorju na Adamičevi cesti
  - na železniški postaji ob Taborski cesti
  - na avtobusnem postajališču ob Župančičevi cesti
  - pri domu starejših občanov
  - pri Osnovni šoli Brinje
  - na avtobusnem postajališču pri trgovskem centru Merkator – Brvace
  - v Sončnih dvorih
  - v križišču cest Pod gozdom IV in V
  Na žalost pa odgovorni niso poskrbeli za postavitev ustreznih panojev. Na moje svetniško vprašanje, kdo je odgovoren, da se na zapisane lokacije postavijo tudi ustreni panoji, ki bodo omogočali društvom leplenje obvestil, sem na zadnji seji dobil zagotovilo župana dr. Verliča, da je to dolžnost občine in da bodo poskrbeli za to. Na seji je bil prisoten tudi predsednik KS Grosuplje g. Marjan Jakopin, kateremu sem priporočil da spremlja aktivnosti v zvezi z dano obljubo župana in tako, da bo pomlad prinesla v mesto Grosuplje še preostalih sedem oglasnih mest.
  Naj tudi odgovorni na portalu Drevored ostanejo tako zagnani, saj s svojimi objavami pomagajo, da se zadeve premikajo.
  Mi pa poskrbimo, da se bomo odzivali na objave društev in se udeleževali nihovih prireditev.
  Bodimo aktivni v svojem okolju in povejmo svoje mnenje, pohvalo tudi na tem prijaznem portalu.
  Lep pozdrav vsem bralcem,
  Franc Štibernik

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.