Dve leti medija DREVORED.SI

DREVORED.SI je v začetku novembra dopolnil dve leti delovanja. Postal je vaš priljubljen medij, ki vam praktično vsak dan prinaša zanimive informacije iz mesta Grosuplje in okolice.

Skupaj nam uspeva gojiti spletno skupnost, ki je gostoljubna različnim pogledom, nazorom in interesom. Z zadovoljstvom ugotavljamo, da  pomembno prispevamo k uranoteženemu in objektivnemu obveščanju lokalne in tudi širše javnosti. Izmenjava mnenj je na kulturnem in strpnem nivoju. V duhu objektivnega in korektnega informiranja bomo v bodoče več pozornosti posvečali tudi lokalni politiki, saj ugotavljamo, da je na tem področju premalo različnih in uravnoteženih informacij. Poleg vsebinske nadgradnje pripravljamo tudi tehnično in likovno prenovo portala. Cilji in želje so ambiciozni, ki pa brez vašega sodelovanja niso uresničljivi. Z vašim obiskom in odzivi smo doslej zelo zadovoljni, ključen pokazatelj uspešnosti medija pa je njegova obiskanost in branost. Poglejmo statistiko prvih dveh let delovanja:

  • objavljenih preko 440 avtorskih prispevkov
  • več tisoč kratkih objav, sporočil in vpisov v koledar dogodkov
  • preko 160.000 obiskov
  • zadnje mesece okoli 9.000 obiskov mesečno
  • povprečno trajanje obiska 2:39 minute
  • dobrih 380.000 ogledov strani
  • preko 77.000 edinstvenih obiskovalcev, kar pomeni preko 48% novih obiskov

Primerjalni podatki delovanja prvega leta in obeh let pokažejo, da je medij še vedno v izrazitem vzponu, nedvomno pa ima še potencial rasti. In kaj najraje berete? Predstavljamo vam statistiko petih najbolj branih člankov do sedaj:

 

Še naprej vas vabimo, da aktivno sodelujete pri soustvarjanju vašega medija DREVORED.SI.

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.