Dobrodelna dražba dresa Samirja Handanovića

Gre za dres enega najboljših svetovnih nogometnih vratarjev, slovenskega reprezentančnega golmana in prvega v vratih milanskega Interja. Samir je svoj originalni, podpisani klubski dres podaril za dobrodelne namene.

To ni dres, ki ga lahko kupite v klubski prodajalni in ga, če imate srečo, oplemenitite z avtogramom nogometaša. »Sarma« ga je vzel takorekoč iz svoje torbe in ga podpisanega podaril za dobrodelno dražbo, ki jo v sodelovanju z NK Brinje Grosuplje organizira dobrodelna ustanova Fundacija Drevored.

Dražba se bo zaključila z zaključkom tradicionalnega nogometnega turnirja, letos poimenovanim Grosuplje OPEN, ki obeležuje tudi 10. obletnico delovanja NK Brinje. Turnir se bo zvrstil v dveh tekmovalnih dneh, in sicer 31. avgusta in 1. septembra. Zajemal bo tekmovanje v selekcijah U13, U11, U10, U9.

Grosuplje OPEN predstavlja enega najpomembnejših turnirjev v teh selekcijah v Sloveniji, saj vsak tekmovalni dan združi več kot 100 mladih nogometašev. Začetek tekmovanj bo predvidoma ob 9. uri, podelitev pokalov bo potekala vsak dan turnirja  nekje med 15. in 16. uro na osrednjem nogometnem igrišču v Brinju.

Izklicna cena dresa je 300 €. Dražba se je začela 25. 8. 2013, ob 15.00 in se bo končala 1. 9. 2013, ob 15.00.

Dražba se je zaključila pri znesku 380 €. Trenutno čakamo na odziv zadnjega dražitelja.

KLIK! za ogled dražbe

Dražba se je začela v nedeljo, 25. avgusta, ob 15.00 in se zaključi z zadnjim dnem turnirja, v nedeljo, 1. septembra, ob 15.00.  Dražitelj, ki bo ponudil najvišji znesek, bo lahko po želji dres prevzel na svečanem zaključku turnirja ob 17. uri, in sicer iz rok predsednika Nogometne zveze Slovenije, Aleksandra Čeferina. Izklicna cena dresa je 300 €, licitacija bo potekala na spletni strani bolha.com. Za posebne ponudbe in dodatne informacije nas, prosimo, kontaktirajte na naslov fundacija@drevored.si. ali GSM: 041 323 356 (Andrej)

Z veseljem darujem svoj dres za dobrodelne namene, za spodbujanje športa pri mladih.

Dres, ki bo vse dni turnirja na voljo za ogled in otip, je Samir Handanović pospremil z besedami: »Z veseljem darujem svoj dres za dobrodelne namene, za spodbujanje športa pri mladih.«

 

50% izkupička od licitacije bo namenjenih za NK Brinje Grosuplje za delo z mladimi, 50% pa Fundaciji Drevored, ki ga bo namensko porabila za pomoč otrokom iz socialno šibkih družin pri športnem udejstvovanju.

 

 

Andrej Brezec, foto: Drevored, www.inter.it

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.