Dan rokometa v Grosupljem

Rokometni klub Grosuplje zaključuje razgibano sezono, zadnje dejanje pa bomo zaznamovali  z dnevom rokometa, ki bo 4. 6. 2016 z začetkom ob 14:00 uri. 

Tako, kot se počasi bližajo poletne počitnice, se zaključuje rokometna sezona 2015/16. Igralci vseh selekcij so končali s tekmovanji, sedaj pa je čas za analizo aktivnosti odhajajoče sezone.

Za konec sezone smo v RK Grosuplje pripravili še dan rokometa, ki bo v soboto, 4. 6. 2016, s pričetkom ob 14. uri v športni dvorani Brinje Grosuplje. Imeli bomo zanimiv program, igral se bo rokomet in dogajalo še marsikaj drugega. Na ta dogodek ste povabljeni vsi, pa če je v vašem načinu življenja prisoten rokomet ali pa tudi ne. Oglejte si predstave naših rokometašev in spoznajte naše junake.

Rezultati, ki smo si jih v začetku sezone zadali so bili res optimistični a realno dosegljivi. Pri mlajših selekcijah so bili organizirani turnirji, katerih so se naši igralci pridno in z veseljem udeleževali. Pri teh kategorijah velja vodilo, da otroci v igri uživajo in se zdravo razvijajo, rezultati pri tem  niso bistveno pomembni.

MDA_RK_Grosuplje-RK_Ribnica_doma_12-12-2015-(156)

Najmočnejši v letošnje sezone sta bili ekipi Mlajših dečkov A in Mladinska selekcija. Mlajši dečki A so se uvrstili v polfinale, kjer so eno tekmo zmagali, na ostalih pa so se srčno borili, za kar jim grejo vse pohvale. Mladinci pa so v finalu od 1. do 6. mesta naravnost blesteli. Na tekmah so kazali izredno borbenost in motivacijo, sami so si postavili cilj, da se uvrstijo v 1. mladinsko državno ligo. Zmanjkala jim je le ena zmaga, tako je ostal grenak priokus na njihovo res vrhunsko sezono. Lepo je okusiti veličastnost zmage, a vrednota športnikov  je tudi v tem, da znajo  športno prenašati tudi morebitne poraze, kar jih navsezadnje tudi utrdi. Pri tem je najbolj pomembno, da se igralec in ekipa čim prej pobere, kar so naši Mladinci kmalu po tekmi tudi storili. Čestitke celotni ekipi z željo, da naslednjo sezono to ponovijo ali celo dosežejo cilj, ki so si ga sami postavili, uvrstitev v 1. mladinsko državno ligo.

Mladinci-RK-Grosuplje-SD-Skofljica-gostovanje-18-12-2015-(1130)

 

Za RK Grosuplje, Jernej Muhič (foto: Jernej Muhič)

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.