Smrtna delovna nesreča in prometna nesreča s hudimi poškodbami

Policisti Policijske postaje Grosuplje so v preteklih 7 dneh, to je v času od 27. 7. do 3. 8. 2015 obravnavali  18 kaznivih dejanj, 1 kršitev javnega reda in miru ter 3 prometne nesreče.

Tokrat izpostavljamo delovno nesrečo in prometno nesrečo:

  • 28. 7. 2015 so bili policisti okrog 14.10 ure obveščeni o delovni nesreči v enem od podjetij na območju Grosupljega. Z ogledom kraja dogodka in z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je voznik viličarja nanj naložil 18 železnih odlitkov v skupni teži okoli 3 tone. Pri dvigu tovora se je le-ta prevrnil na delavca, ki je stal ob viličarju. Ponesrečenca so odpeljali v UKC, kjer pa je zaradi hudih poškodb umrl.
  • 31. 7. 2015 okrog 13.15. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila v krožišču na Cikavi. Z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 78-letni voznik osebnega avtomobila Peugeot zaradi nepravilne smeri vožnje v krožišču zapeljal na pločnik in brez zaviranja zapeljal v jarek ter čelno trčil v brežino jarka, kjer je vozilo obstalo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v ljubljanski klinični center. Po podatkih policije je utrpel hude telesne poškodbe.

PU Ljubljana, 28 .7. 2015 in 1. 8. 2015, foto: PGD Grosuplje

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.