Policijsko poročilo PP Grosuplje

Objavljamo policijsko poročilo PP Grosuplje z dne 12. avgusta 2013. Dogajanje je bilo pestro: bombe, tatvine …, prevladujejo pa kraje goriva na bencinskih servisih.

Policijska postaja Grosuplje  je v preteklih 72 urah enkrat intervenirala zaradi kršitev javnega reda in miru, obravnavala dvajset kaznivih dejanj in deset drugih ne-interventnih dogodkov:

Policisti so na Spodnji Slivnici obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Neznani storilec je na parkiranemu avtomobilu prerezal pnevmatiki in povzročil za 200 EUR škode.

Policisti so bili obveščeni o najdbi orožja v zapuščeni hiši v naselju Paradišče. Najdenih je bilo več ročnih bomb iz 2. svetovne vojne. Bombe je prevzel  bombni tehnik, ki je poskrbel za uničenje.

Policisti so obravnavali  tatvino ročnega orodja v naselju Velike Vrhe.

Policisti so v bližini naselja Primča Vas obravnavali manjši travniški požar. Ogenj so pogasili gasilci PGD Ambrus. Pogorelo je 50 m 2 trave, nevarnosti za premoženje  in življenje ljudi pa ni bilo.

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, ko je neznani storilec z vozilom vozil po njivi koruze in dvema lastnikoma v bližini naselja Brezje pri Grosupljem povzročil za 2.250 EUR škode.

Policisti so v naselju Šentvid pri Stični obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so v naselju Ponova vas obravnavali tatvino dokumentov in fotoaparata iz stanovanjske hiše. Nastalo je škode za 400 EUR.

Policisti so na bencinskem servisu Ivančna Gorica obravnavali tatvino goriva.

Neznani storilec je v  osebni avtomobil Renault  Clio, (barva ni bila vidna) z nameščenimi registrskimi tablicami LJ RU-803 natočil za 146 l goriva D2 v vrednosti 206,63 EUR in zatem odpeljal proti AC. Zatem je bila prijavljena v naselju Ivančna Gorica še tatvina prej navedenih registrskih tablic. Skupna škoda znaša 250 EUR.

Policisti so bili poslani v bližino naselja Cerovo, kjer so na objektu, ki je last občine Grosuplje, obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari s tem , ko je neznani storilec razbil stekla na oknih in povzročil za  500 EUR škode.

Policisti so v naselju Grosuplje obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je z metanjem predmeta razbil stekla na oknih osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje in povzročil za 400 EUR škode.

Policisti so na bencinskem servisu Grosuplje  obravnavali tatvino goriva s strani neznanega voznika modrega osebnega vozila znamke Škoda Fabia z nameščeno reg. tablico LJ DR-208. Podjetje je oškodoval za 10 EUR.

Policisti so v naselju Grosuplje obravnavali tatvino registrskih tablic z osebnega vozila znamke Citroen Saxo. Nastalo je za 40 EUR škode.

Policisti so na bencinskem servisu v Grosuplju obravnavali tatvino goriva s strani neznanega voznika belega vozila znamke VW Tiguan brez nameščenih registrskih tablic. Nastalo je škode za 70 EUR.

Policisti so na bencinskem servisu Grosuplje obravnavali tatvino goriva s strani neznanega mlajšega moškega z očali, ki je v osebni avtomobil Opel Corsa, črne barve, novejši tip, z nameščenimi registskimi tablicami  LJ 98-6UZ natočil za 37,32 l 95 oct. goriva v vrednosti 56,50 EUR.

Policisti so v naselju Račna obravnavali dve tatvini registrskih tablic in torbice. Skupna škoda znaša 280 EUR.

Policisti so v bližini Spodnjega Brezovega obravnavali tatvino vrtnin in pri tem prijeli dva storilca. Vrtnine so jima bile zasežene in vrnjene lastniku.

Policisti so v naselju Ivančna Gorica obravnavali tatvini registrskih tablic. Škode je za 40 EUR.

Policisti so obravnavali tatvino mobilnega telefona v naselju Grosuplje.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih z kazensko ovadbo obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

 

Policijska postaja Grosuplje, 12. 8. 2013, foto: Drevored

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.