Policijsko poročilo, 16. 10. 2013

Objavljamo pregled dogodkov Policijske postaje Grosuplje za preteklih 24 urah, ki je bilo kar pestro; policisti so obravnavali sedem kaznivih dejanj, en požar, eno intervencijo zaradi kršitve javnega reda in miru ter  štiri ne- interventne dogodke.
 

  • Med naseljema Velika Stara vas in Troščine je neznani storilec v večernih urah podrl tri telefonske drogove in zatem odtujil za 400 m telefonskega kabla. Z opisanim je podjetje Telekom oškodoval za 3000 EUR.
  • V bližini naselja Kurja Vas je neznani storilec iz gozda odtujil za 7 kubičnih metrov lesa in lastnika oškodoval za 350 EUR.
  • V bližini naselja Grosuplje je neznani storilec vlomil v delovni stroj in iz njega odtujil avtoradio in različne nastavke za stroj. Z opisanim je lastnika oškodoval za 500 EUR.
  • V naselju Lipljene je neznani storilec na vzvod skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo, a iz nje ni ničesar odtujil. Povzročil je za 300 EUR škode.
  • V naselju Št. Jurij je neznani storilec na vzvod skozi okno vlomil v hišo in iz nje odtujil denar in zlatnino v vrednosti 15.000 EUR.
  • V naselju Grosuplje je neznani storilec namerno poškodoval pokrov motorja na parkiranem osebnem avtomobilu in povzročil za 300 EUR škode.
  • V naselju Veliki vrh pri Šmarju so policisti obravnavali požar v stanovanjski hiši. Zagorelo je pri kaminu zaradi pregretja dimniške cevi. Ugotovljeno je bilo, da gre za objektivni vzrok nastanka požara. Zaradi vdihovanja dima sta bila dva otroka prepeljana na Klinični center Ljubljana na opazovanje. Ogenj so pogasili gasilci PGD Šmarje-Sap in Grosuplje. Nastalo je do 40.000 EUR škode.

 

Policijsko poročilo PP Grosuplje, 16. 10. 2013

 

 

Preberite tudi

One Response to "Policijsko poročilo, 16. 10. 2013"

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.