Policijsko poročilo, 14. 1. 2015

Policisti Policijske postaja Grosuplje so v preteklih 24 urah obravnavali štiri kazniva dejanja, eno prometno nesrečo, tri intervencije in šest ne interventnih dogodkov.

 • Policisti so intervenirali v lokalu v Grosupljem, kjer sta dva pijana Roma razbijala inventar in grozila ostalim gostom v lokalu. Policisti so kršitelja odstranili s kraja, na podlagi zbranih ugotovitev bo obema izdan plačilni nalog po določilih ZJRM-1.
 • Policisti so intervenirali v naselju Cikava, kjer je ob cesti obležal NN moški. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je moški padel zaradi zdravstvenih težav in si poškodoval glavo. Oseba je bila odpeljana na UKC.
 • Policisti so obravnavali štiri kazniva dejanja, in sicer vlom in tatvina goriva iz parkiranih vozil, poškodovanje vozila, poslovna goljufija in tatvina reg. tablice LJ-HJF-324.
 • V naselju Grosuplje so policisti odšli na kraj vloma na dvorišče podjetja. Ugotovljeno je bilo, da je storilec odstranil pokrov rezervoarja iz več parkiranih vozil in odtujil gorivo. Podjetje je oškodoval za okoli 500 eur.

 

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazensko ovadbo obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

 

Policijska postaja Grosuplje, 15. 1. 2015, foto: Drevored

 

Preberite tudi

2 Responses to "Policijsko poročilo, 14. 1. 2015"

 1. Državljan X says:

  Bilo bi manj teh dogodkov, če ne bi grosupeljski policaji toliko čepeli na tistem balkončku, srebali kavico in kadili… :)

  Sicer pa… storilce imate na enem kupu…

   
  Odgovori
 2. //7 says:

  Naši policaji so čisto v redu. Vsak pije kavo na svoj način in s tem ni nič narobe. Eni pred računalnikom, drugi na balkončku. Temu se ne očita. Grosupeljska policijska postaja si predvsem zasluži normalne, večje in boljše prostore, kjer bo velika garaža del njihovih prostorov, ne pa, da mora policaj vsako jutro ko stisne mraz drgnit led s stekel službenega vozila. Avto je velikokrat njihova pisarna. Naj gre vozilo pot kjer policaj nadzira promet, gre na intervencijo ali kaj tretjega vedno mora biti dobro pripravljeno, kot vozilo rešilca ali vozilo gasilca. Če primerjaš prostore Prostovoljnega gasilskega društva Grosuplje in prostore profesionalne policijske postaje Grosuplje je razlika očitna? Nič ne očitam gasilcem, bolj opozarjam komu je tu mar za naše policaje?

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.