Policija poziva očividce prometnega dogodka s poškodbami

23. 2. 2017 okoli 11.40 ure so policisti Postaje prometne policije Ljubljana  na Adamičevi cesti v Grosupljem, v bližini naslova Adamičeva cesta 6, v rondoju, obravnavali  prometni dogodek v katerem se je ena oseba – potnica na avtobusu LPP, ki vozi na relaciji Bežigrad – Grosuplje, lahko telesno poškodovala.

Poškodovani potnici je na avtobusu priskočila na pomoč mlajša ženska svetlih (blond) daljših las, spetih v čop. Po ustavitvi avtobusa na avtobusnem postajališču, sta tako poškodovana potnica, kot NN mlajša ženska avtobus zapustili.

Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, še posebej pa omenjena potnica, ki je oškodovanki pomagala, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo oz. Postajo prometne policije Ljubljana (Grič 56, 01 583 88 20) oziroma  pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

 

Policijska uprava Ljubljana, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.