Črna kronika l Prometna nesreča s smrtnim izidom pri Grosupljem

V policijskem poročili PU Ljubljana z dne 8. 5. 2016 poročajo o prometni nesreči s smrtnim izidom pri Grosupljem.

Policijska uprava Ljubljana je bila danes okoli ene ure obveščena o prometni nesreči s poškodbami na avtocesti pri uvozu v Grosuplje. Z  zbranimi  obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je  38-letnik vozil osebni  avtomobil znamke BMW X5 po avtocesti iz smeri Šmarja-Sapa proti izvozu za Grosuplje (hotel Kongo), kjer je  zapeljal desno preko
desnega prometnega pasu avtoceste na izključevalni pas, pri tem pa domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, izgubil nadzor nad vozilom.

prometna_nesreca_grosuplje_8_5_2016_foto_pgd_grosuplje

Vozilo je zdrselo iz vozišča na travnati nasip, pri tem je trčilo v prometno signalizacijo in se prevrnilo na streho ter obstalo na vozišču izvoza Grosuplje. Pri  prevrnitvi vozila je 38-letni voznik, ki ni uporabljal varnostnega pasu, padel iz vozila. V nesreči je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

 

PU Ljubljana, 8. 5. 2016, foto: PGD Grosuplje

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.